Wij hebben een ruim assortiment aan jassen voor verschillende soorten omstandigheden. We kunnen jassen leveren voor de winter maar ook jassen voor hevige regenbuien in de herfst. Wij kunnen deze bedrukken met een logo of tekst op verschillende posities. Voor meer informatie of advies over de jassen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Jassen bedrukken met logo

Jassen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, op een subtiele wijze? We kunnen bedrukking op de voorkant of de achterkant verzorgen, afhankelijk van uw wensen. Zoekt u naar een warme winterjas voor tijdens de wintersport of merkt u dat uw relaties een lichtgewicht jack kunnen gebruiken? Van bomberjacks met bedrukking tot heren- en damesjassen met een meer klassiek karakter, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jassen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. We zorgen op die manier voor een professionele uitstraling, uiteraard beschikbaar in diverse kleuren. Ook in kleine oplage beschikbaar.

Jassen als promotiemateriaal

Een jas met bedrukking is uitstekend geschikt als promotiemateriaal, dankzij de diverse maten kunt u er zowel relaties als uw eigen medewerkers mee verrassen. Bekijk de verschillende herenjassen en damesjassen, goed van kwaliteit en uitstekend geschikt voor bedrukking. Op die manier dienen de jassen als promotiemateriaal, ze zorgen ervoor dat u de naam van uw onderneming ook buiten kantoor uit kunt dragen. Uiteraard kunnen we de bedrukking subtiel aanbrengen, zodat ook uw relaties de bedrukte jas graag zullen dragen.

Subtiele bedrukking op een jas

Verzorgt u de sponsoring voor een sportploeg of andere vereniging en wilt u daarvoor jassen bedrukken? Heeft u een ander doel voor ogen en is het vooral van belang dat de bedrukking op de jas niet te duidelijk aanwezig is? Geen probleem, we kunnen de jassen subtiel bedrukken. Op die manier is er wel sprake van uw logo of slogan op de jas, zonder dat dit meteen in het oog hoeft te springen.

We sturen u standaard eerst een digitaal voorbeeld toe van de bedrukte jas. U kunt aan de hand daarvan het ontwerp met uw logo beoordelen. Na akkoord gaan we definitief voor u aan de slag. Naast jassen is ook Bodywarmers bedrukken of sweaters vesten bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: T-shirts bedrukken, blouses bedrukken.