Laat mooie fleece artikelen bedrukken met uw logo of tekst. Wij leveren fleece artikelen in verschillende maten en kleuren. U kunt de fleece artikelen bedrukken met uw bedrijfslogo om deze daarna in te zetten als promotiemateriaal. Voor meer informatie over het bedrukken van fleece kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

sort-descending

Fleece bedrukken met logo

Een fleece trui of een fleece deken bedrukken met logo en daarmee zorgen voor een luxe relatiegeschenk of handig promotiemateriaal tijdens een evenement? Wij kunnen fleece voor u bedrukken, uiteraard heeft u de keuze uit een aantal verschillende kleuren. We kunnen witte fleece truien bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan, net als de verschillende fleece dekens en andere warme materialen voor de winter die er beschikbaar zijn.

Fleece vesten en fleece dekens

Van fleece vesten voor bedrukking tot fleece dekens en mutsen of sjaals bedrukken die we kunnen voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. We kunnen fleece bedrukken, aan de hand van het ontwerp dat u in uw hoofd heeft. Weet u al goed wat u zoekt of wilt u aan de andere kant juist wat inspiratie opdoen? Blader door de verschillende fleece producten waarmee we u van dienst kunnen zijn. U kunt de fleece met bedrukking inzetten als promotiemateriaal onder uw medewerkers of er met de luxe relatiegeschenken voor zorgen dat u klanten en leveranciers in ieder geval niet in de kou laat staan.

Fleece met logo als promotiemateriaal

Fleece met logo bestellen? Bedrukte fleece truien en dekens zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal. U kunt er tijdens een evenement bijvoorbeeld voor zorgen dat u samen met uw medewerkers een belangrijke mate van eenheid uit kunt stralen. Daarnaast kunt u de fleece mutsen en sjaals of andere producten cadeau doen aan relaties. Iedereen verdient een verrassing, de bedrukte fleece producten komen tijdens de wintermaanden bij een ieder uitstekend van pas.

Bestelt u fleece producten met logo? We sturen u op voorhand altijd een digitaal voorbeeld toe. Aan de hand daarvan kunt u het ontwerp beoordelen en goedkeuren.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Sweaters / Vesten bedrukken, Blouses bedrukken of t-shirts bedrukken.