Laden...

Zonnekleppen bedrukken

Bestel zonnekleppen met een bedrukking. Wij leveren deze al vanaf kleine aantallen en de zonnekleppen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Verras uw relaties met dit praktische geschenk met logo en zorg dat ze uw organisatie niet vergeten. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zonneklep bedrukken met logo

Een bedrukte zonneklep met logo komt uitstekend van pas tijdens zonnige dagen. Een bepaald type zonneklep laten bedrukken of benieuwd naar wat er beschikbaar is? We zorgen voor een uitgebreid assortiment met zonnekleppen. De zonneklep is bijvoorbeeld beschikbaar in diverse kleuren, daarnaast zijn er diverse modellen beschikbaar. Op zoek naar een baseball cap of een pure klep die de zon van de ogen houdt? Bekijk ons assortiment met zonnekleppen, zodat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Zonneklep als giveaway

De zonneklep met bedrukking is uitstekend geschikt als giveaway. Wilt u een kartonnen zonneklep bedrukken of een papieren zonneklep bedrukken? Het zijn de goedkoopste opties, al hoeft ook de reguliere canvas zonneklep bedrukt niet duur te zijn. We zorgen voor een mooie zonneklep met opdruk, gewoon op basis van onze in-house technieken waarmee we u op een voordelige manier van dienst kunnen zijn. We kunnen allerlei soorten petjes bedrukken, we zorgen er daarmee voor dat u online goedkope zonneklep kunt kopen die we netjes afwerken met uw logo, bedrijfsnaam of volledig in uw specifieke huisstijl.

Zonneklep met bedrukking

Een zonneklep met bedrukking is beschikbaar in een aantal verschillende materialen. Blader door ons brede assortiment om daar een keuze uit te maken en kijk bovendien goed naar de kleuren die we u kunnen leveren. Wilt u de zonneklep laten bedrukken voor intern gebruik of die uitdelen als promotiemateriaal tijdens een evenement? De zonnekleppen zijn goed geschikt als giveaway of zelfs als relatiegeschenken voor een brede doelgroep. Naast zonnekleppen zijn er ook: Caps kleine oplage bedrukken of baseball caps bedrukken.

Bestelt u online zonnekleppen met bedrukking? We gaan direct aan de slag met een digitaal voorbeeld. U kunt aan de hand daarvan op voorhand alvast zien hoe deze eruit komt te zien. Na uw akkoord gaan we er definitief mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn: T-shirts bedrukken of blouses bedrukken.