Laden...

Caps kleine oplage bedrukken

Bent u opzoek naar een kleine oplage aan bedrukte petten? Wij leveren deze al vanaf vijf werkdagen met een bedrukking bij u in huis. Heeft u liever onbedrukte caps? Dat kan ook bij ons en deze kunt u al vanaf twee werkdagen bij u in huis hebben. Voor meer informatie over levertijden, specificaties of bedrukkingsmogelijkheden kunt u bellen naar 0348 - 711 111 en een van onze medewerkers zal u verder helpen.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Petten bedrukken kleine oplage met logo

Een aantal petten laten bedrukken met logo of tekst? We hebben verschillende soorten petten die kunnen worden bedrukt bij kleine aantallen. We kunnen trucker caps, baseball caps of zonnekleppen bedrukken met uw logo. We kunnen al petten bedrukken vanaf 10 stuks. Deze kunt u uitdelen aan klanten, medewerkers of andere relaties. Zorg dat je niet wordt vergeten door gebruik te maken van relatiegeschenken.

Kleine oplage petten als giveaway

Petten met uw logo zijn praktisch maar ook goed voor de naamsbekendheid. Daarnaast is het een leuk geschenk dat duurzaam is en betaalbaar. U kunt ook altijd kiezen voor de luxere petten. De petten zijn een leuk geschenk voor tijdens een beurs of ander evenement. Bij relatiegeschenken kunnen we kleine aantallen petten bedrukken voor een voordelige prijs. Het enige wat wij van u nodig hebben is een logo of tekst die u op de pet wil laten bedrukken. Wij maken geheel vrijblijvend een digitale opzet op basis waarvan u kunt bepalen of u de order wilt doorzetten.

Petten in kleine oplage met bedrukking

Wilt u een duurzaam relatiegeschenk met uw bedrijfsnaam of logo? Kijk dan in onze webshop voor onze brede assortiment petten. Bij relatiegeschenken.nl kunt u eenvoudig en snel een bestelling plaatsen ook voor de kleinere orders. Wij kunnen u informeren over de voordelen, samples aanleveren en helpen bij het zoeken naar een passend geschenk.

Opzoek naar een mooie pet met bedrijfslogo voor je relaties. Kijk dan op de website van relatiegeschenken.nl en laat je informeren over de vele mogelijkheden. Naast caps zijn er ook: Baseball caps bedrukken of zonnekleppen bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn: T-shirts bedrukkenof mutsen sjaals.