Caps bedrukken met een logo of een pakkende tekst? Het kan allemaal bij Relatiegeschenken.nl. Voordeel van Caps is dat de boodschap veel en goed wordt gelezen omdat het op ooghoogte wordt gedragen. 

sort-descending

Caps bedrukken met logo

Stoere caps bedrukken met logo? Benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? Van een opvouwbare cowboyhoed of zonnehoed met pouch tot aan de bekende baseball caps met een stoere uitstraling. We kunnen alle caps bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. U zorgt daarmee voor een uniforme uitstraling onder uw medewerkers of kunt leuke giveaways uitdelen aan bezoekers. Iedereen verdient een verrassing, met bedrukte caps kunt u er op een voordelige wijze voor zorgen dat u iets uit te delen heeft.

Caps als promotiemateriaal

Wilt u de caps met bedrukking inzetten als promotiemateriaal, bijvoorbeeld om een brede doelgroep aan te spreken en die meer verbonden te maken met uw merk? We kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de caps drukken, afhankelijk van uw voorkeur. Zoekt u naar caps in een bepaalde kleur of met een bepaalde uitstraling? U kunt online inspiratie opdoen, waarmee we er graag voor zorgen dat bedrukte caps kunt bestellen. Van de 5- en 6-paneels petten en caps tot aan de jogging caps en bijvoorbeeld sandwich caps, u heeft de keuze uit allerlei verschillende modellen.

Giveaways uitdelen

Wilt u leuke giveaways uitdelen tijdens een evenement of zorgen voor opvallende relatiegeschenken? De bedrukte caps zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal, ze zorgen ervoor dat u krachtig kunt werken aan uw naamsbekendheid. We zullen de caps bedrukken op de wijze die u wenst, onafhankelijk van de modellen die u bestelt. Zoekt u naar de voordelige truckers baseball caps of de caps met sluiting die iedereen past? U kunt stoere giveaways uitdelen in de vorm van bedrukte caps, zowel aan relaties als uw eigen medewerkers.

We sturen u altijd eerst een digitaal voorbeeld van de bedrukte caps, zodat u aan de hand daarvan kunt zien hoe het ontwerp er uiteindelijk uit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Baseball caps bedrukken of zonnekleppen bedrukken.