Op zoek naar mooie kleding om te bedrukken voor uw relaties? Kleding is een perfect middel om reclame te maken voor uw bedrijf of organisatie. Continue zichtbaar en lang bruikbaar. Relaties vinden het altijd leuk om zo'n verrassing te krijgen. Staat uw artikel er niet tussen? Bel of mail ons want we kunnen altijd iets voor u betekenen! Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor kleding die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? Iedereen verdient een verrassing, bedrukte kleding vormt een leuk cadeau voor uw medewerkers of zorgt ervoor dat u op een professionele wijze voor de dag kunt komen. Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u graag gebruik maken van bedrukte kleding? Wij kunnen uw kleding bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, slogan of andere uiting. U heeft de keuze uit blouses en bodywarmers, net als broeken, longsleeves en caps of polo’s. Online inspiratie opdoen of weet u precies waar u naar op zoek bent? Wij kunnen de kleding bedrukken die u online bestelt, uiteraard beschikbaar in verschillende kleuren.

T-shirts en polo’s bedrukken

We kunnen kleding bedrukken zoals t-shirts en polo’s, waarmee we zorgen voor een uniforme uitstraling van uw medewerkers. Wilt u er richting relaties voor zorgen dat u hen een mooi shirt of een polo aan kunt bieden? De bedrukte kleding is goed geschikt als relatiegeschenk of giveaway, dankzij de voordelige keuzes kunt u de bedrukte kleding zelfs uitdelen als promotiemateriaal. U kunt er meerdere kanten mee uit, uiteraard is de te bedrukken kleding beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Zoekt u naar een polo met een boord in een contrastkleur of wilt u eenvoudige kleding bedrukken die u voordelig kunt bestellen? Geen probleem, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Caps en tanktops met logo

Een cap of een tanktop laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? We kunnen allerlei kleding bedrukken, we hebben daarvoor de juiste middelen en materialen in huis. Wilt u caps of petten met bedrukking uitdelen tijdens een evenement of er op de komende beurs voor zorgen dat uw medewerkers een professionele uitstraling kunnen presenteren? Er zijn daarnaast tanktops beschikbaar voor bedrukken, we kunnen zowel de bekende witte tops als die in andere kleuren bedrukken. Uiteraard kunt u rekenen op goede bedrukking van de kleding, zodat u daar tevens gebruik van kunt maken als bedrijfskleding.

Mutsen en jassen als relatiegeschenk

Staat de winter voor de deur en verdienen uw relaties een fijne muts of wellicht een warme jas? Wij kunnen de kleding bedrukken die u kunt uitdelen aan uw medewerkers, aan klanten of aan leveranciers, u bepaalt zelf op welke manier u er gebruik van wilt maken. Wij kunnen mutsen bedrukken en jassen bedrukken, heel discreet of meer opvallend. Wilt u er met uw medewerkers voor zorgen dat u tijdens de wintersport gebruik kunt maken van bedrukte kleding of gaat het u om relatiegeschenken en giveaways voor bepaalde goede klanten of leveranciers? Wij zorgen er met de bedrukte kleding voor dat u een goede indruk kunt maken.

Broek of longsleeve als giveaway

Uiteraard kunnen we verschillende soorten kleding bedrukken. Gaat het u bijvoorbeeld om een broek, een longsleeve of andere giveaways? Ze zijn goed geschikt als give aways en relatiegeschenken, waarmee we er graag voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft uw logo of bedrijfsnaam beter onder de aandacht te brengen. U kunt de bedrukte kleding binnen uw eigen onderneming gebruiken of de kleding laten bedrukken om daarmee naar buiten te treden en aan uw naamsbekendheid te werken.

Sweaters en fleece bedrukken

Tenslotte kunnen we u binnen het bedrukken van kleding bijvoorbeeld goed van dienst zijn met sweaters en fleeces, producten die met name goed van pas komen op het moment dat het buiten weer wat kouder begint te worden. Een bedrukte sweater of fleece met bedrukking zorgt er dan voor dat u er letterlijk zorg voor kunt dragen dat de ontvanger er warmpjes bij zal zitten.

Laat u kleding bedrukken? Dankzij een digitaal voorbeeld bent u op voorhand op de hoogte van het ontwerp, na uw akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor t-shirts bedrukkenpolo's bedrukken, caps bedrukken en jassen bedrukken.