Zaklampen zijn praktische geschenken om uw relaties mee te verrassen. Ze worden lang bewaart en wanneer bedrukt met uw logo helpen ze de ontvangers met het onthouden van uw organisatie. Meer informatie nodig over het bedrukken, leveren, de specificaties of de voorraad van de zaklampen? Bel naar 0348 - 711 111 en een van onze medewerkers zal u verder helpen.

sort-descending

Zaklamp bedrukken met logo

Een zaklamp bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Een zaklamp vormt een handig relatiegeschenk, dat altijd goed van pas komt. Zoekt u naar goedkope zaklamp giveaways met uw logo zoals een sleutelhanger? Wilt u een luxe relatiegeschenk cadeau doen en zoekt u daarvoor een goede zaklamp met een krachtige LED-lichtstraal? We kunnen alle zaklampen bedrukken, u heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment. Tot de zaklampen behoren uiteraard de verschillende kampeerlichten, net als de sleutelhanger zaklampen die u gemakkelijk mee kunt dragen. U kunt de zaklamp met bedrukking uitdelen onder uw eigen medewerkers of er richting andere relaties voor zorgen dat u een leuke verrassing kunt aanbieden.

Zaklamp als relatiegeschenk of promotiemateriaal

Een zaklamp bedrukken en inzetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal? Er zijn verschillende luxe modellen beschikbaar, waarmee u zorgt voor een bijzonder geschenk waarmee u de bijzondere samenwerking kracht bij kunt zetten. Wilt u de bedrukte zaklampen uitdelen als promotiemateriaal onder een brede doelgroep? Er zijn goedkope sleutelhanger zaklampen met logo beschikbaar. De lampjes helpen het sleutelgat te vinden met een LED-lichtje en zijn zeer licht van gewicht. Een meer professionele zaklamp bedrukken met logo? U heeft de keuze uit allerlei bedrukte zaklampen, wij zorgen voor de goede kwaliteit. Naast zaklampen is messen bedrukken of rolmaten bedrukken ook mogelijk.

Goedkope zaklamp giveaways uitdelen

U kunt de goedkope zaklampen met bedrukking uitdelen als giveaways onder een brede doelgroep, bijvoorbeeld om op die manier aan uw naamsbekendheid te werken. Dienen bezoekers straks in het donker het sleutelgat weer te vinden? De zaklampen als giveaways tijdens een evenement vormen dan een uitstekende keuze, waarmee u op een verrassende manier van toegevoegde waarde kunt zijn.

Uiteraard sturen we u een digitaal voorbeeld toe van de zaklampen met logo. U kunt zelf het ontwerp beoordelen, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: EHBO Artikelen bedrukken of overige spullen bedrukken.