Een bedrukt veiligheidsvest is een origineel en veilig cadeau om weg te geven aan uw relaties Laat uw veiligheidsvest bedrukken met uw logo of een mooie tekst. Gratis verzending en gratis drukproef!

Bekijk meer Veiligheidsvesten
sort-descending

Veiligheidsvest bedrukken met logo

Veiligheidsvest met logo bedrukken en uitdelen onder uw medewerkers of er met dit promotiemateriaal voor zorgen dat u tijdens een evenement kunt werken aan uw naamsbekendheid? U heeft de keuze uit verschillende veiligheidsvest, van professionele modellen van goede kwaliteit tot aan de goedkope opberghoezen die u kunt bestellen om die weer netjes op te bergen. Bekijk de verschillende veiligheidsvesten met bedrukking, wij zorgen voor uw logo, slogan of bedrijfsnaam op het vest. Op die manier werkt u eenvoudig aan uw naamsbekendheid of zorgt u voor een uniforme uitstraling onder uw medewerkers. Naast veiligheidsvesten is messen bedrukken of EHBO artikelen bedrukken

Veiligheidsvesten voor medewerkers

Op zoek naar een veiligheidsvest voor medewerkers, bijvoorbeeld tijdens een evenement dat u organiseert en waarbij het van belang is om de auto’s op de parkeerplaats naar hun plek te begeleiden? Het is dan verstandig om gebruik te maken van een veiligheidsvest met bedrukking. Op die manier zijn de medewerkers goed zichtbaar, draagt u bij aan de veiligheid en zorgt u er met het veiligheidsvest met logo tevens voor dat zij herkenbaar zijn als medewerkers van uw organisatie. Uiteraard kunnen we de veiligheidsvesten bedrukken op de wijze die u wenst, we kunnen zorgen voor bijvoorbeeld uw logo, slogan of bedrijfsnaam.

Bedrukte veiligheidsvesten als promotiemateriaal

Het veiligheidsvest met logo is uitstekend geschikt als promotiemateriaal, u zorgt er daarmee voor dat u op een veilige wijze voor de dag kunt komen en u kunt werken aan uw naamsbekendheid. Zoekt u speciaal naar een veiligheidsvest voor kinderen, een oranje professioneel veiligheidsvest of een geel veiligheidsvest met bedrukking? Wij kunnen alle veiligheidsvesten bedrukken en zorgen daarmee voor een professionele uitstraling op basis van een veilige reflecterende kleur van het vest.

Een veiligheidsvest met bedrukking bestellen? We sturen u een digitaal voorbeeld toe van het veiligheidsvest met uw logo of bedrijfsnaam. Na uw akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Zaklampen bedrukken of gereedschap bedrukken.