Spullen bedrukken

Spullen bedrukken met uw logo of tekst? Bij Relatiegeschenken.nl kan dit allemaal. Wij hebben een groot assortiment bedrukte spullen. Een logo of tekst maakt het geschenk voor uw relaties compleet. Komt u er niet uit? Bel of mail gerust, wij helpen u graag!

Producten 1-12 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rugzak met reflecterende band
  Rugzak met reflecterende band
  #LT95165
  vanaf  1,51
  Bekijk details
 2. Veiligheidsbril
  Veiligheidsbril
  #LT93407
  vanaf  2,35
  Bekijk details
 3. Powerbank bumper 2200mAh
  Powerbank bumper 2200mAh
  #LT91992
  vanaf  6,41
  Bekijk details
 4. Powerbank sleutelhanger 1200mAh
  Powerbank sleutelhanger 1200mAh
  #LT91990
  vanaf  4,96
  Bekijk details
 5. Rugzak reflectie
  Rugzak reflectie
  #LT91398
  vanaf  1,43
  Bekijk details
 6. Veiligheidshamer
  Veiligheidshamer
  #LT91282
  vanaf  5,08
  Bekijk details
 7. Powerbank Slim 4000mAh
  Powerbank Slim 4000mAh
  #LT91174
  vanaf  8,97
  Bekijk details
 8. Veiligheidsvest kinderen
  Veiligheidsvest kinderen
  #LT90922
  vanaf  3,01
  Bekijk details
 9. Veiligheidsvest volwassenen
  Veiligheidsvest volwassenen
  #LT90921
  vanaf  3,54
  Bekijk details
 10. Sleutelhanger
  Sleutelhanger
  #LT90768
  vanaf  1,40
  Bekijk details
 11. Reflecterende bal met poncho
  Reflecterende bal met poncho
  #LT90450
  vanaf  2,86
  Bekijk details
 12. Verpakking voor 2 mokken met venster
  Verpakking voor 2 mokken met venster
  #LT83201
  vanaf  1,67
  Bekijk details

Producten 1-12 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spullen bedrukken: 11 productie- en bedrukkingstechnieken

Spullen bedrukken en daarvoor op zoek naar een geschikte partner? We bedrukken al onze relatiegeschenken, net als andere artikelen. Met uw naam of logo. Voor een professionele uitstraling of om uit te delen, altijd op basis van onze professionele productie- en bedrukkingstechnieken.

We kunnen nagenoeg alle spullen bedrukken. Door middel van transfereren, (epoxy) doming of button productie. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van een plotter. We kunnen graveren en laser graveren, net als zorgen voor digitale bedrukking. Op die manier kunnen we uw spullen bedrukken, of de artikelen die u online wilt bestellen.

Eigen producten laten bedrukken

Eigen producten laten bedrukken en daarvoor op zoek naar een specialist in bedrukking? We gaan er graag voor u mee aan de slag. Zoals we ook allerlei relatiegeschenken bedrukken. Bijvoorbeeld op het gebied van kantoor- en computerartikelen. Net als premiums die we bedrukken om uit te delen.

En uw eigen spullen bedrukken? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, giveaways en promotieartikelen.

Artikelen bedrukken met logo

We kunnen de artikelen bedrukken met logo, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u die uit kunt delen. En dat u kunt werken aan uw naamsbekendheid, bijvoorbeeld tijdens een evenement of een beurs. We kunnen op die manier bijvoorbeeld sleutelhangers bedrukken. Of allerlei andere spullen bedrukken, afhankelijk van wat u voor ogen heeft en waar het u om gaat.

Zoekt u specifiek naar een specialist die uw spullen kan bedrukken of die bedrukt wat u online kunt kopen? Daarmee gaan we graag voor u aan de slag, ook in een kleine oplage. Bijvoorbeeld als het gaat om leuke gadgets om uit te delen aan relaties en uw eigen medewerkers.

Spullen bedrukken met uw eigen logo

Wat dacht u bijvoorbeeld van een gadget met uw eigen logo? We kunnen die spullen bedrukken, door middel van de 11 productie- en bedrukkingstechnieken waarover we in-house beschikken. Op die manier kunnen we allerlei artikelen bedrukken met een logo. Bijvoorbeeld powerbanks en USB sticks, net als andere smartphone accessoires. We zorgen er daarmee voor dat we de spullen en artikelen bedrukken die u graag wilt kopen. Om uit te delen of cadeau te doen aan uw eigen medewerkers. Vragen? Neem contact met ons op.