Laden...

Rolmaten bedrukken

Rolmaten zijn handige geschenken voor uw relaties die in bijvoorbeeld de bouw werken. Wij kunnen deze leveren met een bedrukking zodat uw relaties regelmatig uw logo voorbij zien komen. Voor meer informatie over het bedrukken of leveren van rolmaten met een bedrukking kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over het bedrukken en de specificaties van de rolmaten. Bel naar 0348-711 111.

Producten 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rolmaat bedrukken met logo

Een rolmaat bedrukken en daar binnen uw organisatie gebruik van maken of die uitdelen aan uw relaties? Een bedrukte rolmaat komt altijd goed van pas, zowel thuis als op de zaak. Werkt u dagelijks met een rolmaat en wilt u er binnen uw werknemers voor zorgen dat zij zich meer verbonden zullen voelen met uw bedrijf? U kunt ze een rolmaat met logo uitdelen, wij kunnen de rolmaten bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam, afhankelijk van wat u wenst te presenteren. Dankzij uw logo op de rolmaten maken uw medewerkers een professionele indruk. Ander gereedschap bedrukken of gereedschap sets bedrukken is ook mogelijk.

Rolmaat voor uw medewerkers

U kunt de rolmaten met logo uitstekend uitdelen onder uw medewerkers, bijvoorbeeld wanneer zij daar dagelijks of regelmatig mee werken. Daarnaast komen rolmaten en duimstokken of thuis goed van pas, waardoor ze een origineel relatiegeschenk vormen. Wij kunnen een rolmaat bedrukken op de wijze die u wenst. Dankzij de lage kosten per rolmaat kunt u die tevens uitdelen als promotiemateriaal of er met de giveaways voor zorgen dat u een nieuwe doelgroep kunt aanspreken. Uiteraard kunnen we zowel rolmaten bedrukken als een duimstok voorzien van uw logo of bedrijfsnaam.

Rolmaat met logo als giveaway

Een rolmaat met logo uitdelen als giveaway? Het is een leuke verrassing voor de ontvanger, waarmee u tevens zorgt voor een promotiemateriaal dat op een praktische manier van pas kan komen. Wilt u een rolmaat laten bedrukken of zoekt u naar een duimstok om uit te delen onder uw relaties of medewerkers? Wij kunnen de rolmaten en duimstokken bedrukken, we gaan er vlot voor u mee aan de slag zonder dat u daar de deur voor uit hoeft.

Dankzij een digitaal voorbeeld van een rolmaat met logo kunt u het ontwerp op voorhand eerst zelf beoordelen. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn: Zaklampen bedrukken of messen bedrukken.