Gereedschapsets kunnen wij leveren met uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Deze kunnen we voor u bedrukken maar ook vaak graveren. We hebben basic maar ook zeer uitgebreide sets. Voor meer informatie over het bedrukken, leveren of bestellen van gereedschapsets kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

Bekijk meer Gereedschap sets
sort-descending

Gereedschapsets bedrukken

We kunnen complete gereedschapsets bedrukken, waarmee we er graag voor zorgen dat u een bijzonder relatiegeschenk cadeau kunt doen. Iedereen verdient een verrassing, met de gereedschapsets of los gereedschap bedrukken, zorgt u ervoor dat de ontvanger daar bovendien daadwerkelijk wat aan heeft. Zoekt u bijvoorbeeld naar een van de gereedschapsets in een doosje of een pakket met multitools? Dankzij de verschillende bedrukte gereedschapsets heeft u de mogelijkheid een leuk pakket samen te stellen en uit te delen als relatiegeschenk. De bedrukking van de gereedschapsets helpt u te werken aan uw naamsbekendheid, bijvoorbeeld bij uw leveranciers en klanten met wie u regelmatig een goede samenwerking heeft.

Complete gereedschapsets met logo

Een van de gereedschapsets met logo bestellen? We zorgen er met de bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam of slogan voor dat u een bijzondere verrassing kunt uitdelen. Wilt u uw eigen medewerkers op een leuke manier verrassen met de gereedschapsets of er richting uw relaties voor zorgen dat u professioneel promotiemateriaal kunt uitdelen? Dankzij de goede kwaliteit van de verschillende gereedschapsets zorgt u voor een waardevol geschenk. Er zijn luxe gereedschapsets als relatiegeschenk beschikbaar, net als een aantal meer voordelige giveaways en promotiematerialen die u onder een bredere doelgroep kunt uitdelen.

Gereedschapsets als relatiegeschenk

Wilt u de gereedschapsets uitdelen als relatiegeschenk of er daarmee voor zorgen dat u uw medewerkers op een leuke manier in het zonnetje kunt zetten? Wij zorgen voor bedrukte gereedschapsets van goede kwaliteit, u heeft de keuze uit een groot aantal verschillende sets. Er zijn handige multitools beschikbaar, net als doosjes en andere verpakkingen met gereedschapsets. Bekijk online de verschillende gereedschapsets die we kunnen bedrukken, aan de hand daarvan kunt u vervolgens zelf een keuze maken.

Bestelt u online een van de gereedschapsets met logo of andere bedrukking? We sturen u een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp op voorhand kunt goedkeuren.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Rolmaten bedrukken, messen bedrukken of  veiligheidsvesten bedrukken.