Gereedschap inzetten als promotiemateriaal voor uw relaties. We hebben verschillende soorten gereedschap wat we kunnen bedrukken met uw bedrijfslogo. Verras uw relaties met een praktisch geschenk voor onderweg of thuis. U krijgt bij ons vrijblijvend de offerte en kiest u voor een bedrukking dan maken we gratis een digitaal voorbeeld. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 0348 - 711 111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Gereedschap bedrukken met logo

Gereedschap bedrukken en uitdelen als relatiegeschenk? Gebruiken uw relaties diverse gereedschappen of wilt u zorgen voor meer verbondenheid onder uw eigen medewerkers? De gereedschappen met bedrukking vormen dan een uitstekende keuze. Wij kunnen de gereedschappen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan, afhankelijk van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een handige schroevendraaier met opener of een duimstok van 2 meter? Dankzij de bedrukking op het gereedschap werkt u eenvoudig aan uw naamsbekendheid of zorgt u ervoor dat uw medewerkers op een professionele wijze voor de dag kunnen komen.

Gereedschap als relatiegeschenk

U kunt het bedrukte gereedschap uitstekend uitdelen als relatiegeschenk, we zorgen er daarmee voor dat iedereen een leuke verrassing kan ontvangen. Wilt u het gereedschap bedrukken met uw logo? Bijvoorbeeld de 9-delige multitools vormen een luxe relatiegeschenk dat u kunt uitdelen aan uw goede relaties. U zorgt er daarmee voor dat zij een aantal handige gereedschappen tot hun beschikking hebben, terwijl het uw logo of bedrijfsnaam is die u daarmee wat meer bekendheid kunt geven. Uiteraard zijn er verschillende gereedschappen beschikbaar voor bedrukking met uw logo, waarmee u kunt zorgen voor een luxe relatiegeschenk of een leuke giveaway.

Gereedschap giveaways met logo

Blader door de verschillende gereedschap giveaways, waarmee u op een voordelige wijze voor een leuke verrassing kunt zorgen. De giveaways met logo vormen een uitstekende keuze tijdens een evenement, op het moment dat u met uw gereedschappen een brede doelgroep wilt bereiken. Bent u op zoek naar een specifiek type gereedschap met logo of bent u vooral benieuwd naar wat er online beschikbaar is? Blader door de verschillende te bedrukken gereedschappen, wij gaan er graag voor u mee aan de slag. Gereedschap sets bedrukken is ook mogelijk.

Gereedschap bedrukken met een logo of uw bedrijfsnaam? We sturen u altijd eerst een digitaal voorbeeld toe van de giveaways of promotiematerialen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Rolmaten bedrukken, zaklamp bedrukken of messen bedrukken.