Fietsbellen en andere fiets accessoires zijn geschenken die voor een zeer brede doelgroep een handig geschenk zijn. Door deze laten bedrukken met bijvoorbeeld een domesticker kunt u makkelijk en snel uw naam door het land verspreiden. Voordat u de order definitief plaatst ontvangt u eerst van ons een digitaal voorbeeld zodat u een idee heeft van het eindresultaat. Vraag eenvoudig de offerte aan via de website en ontvang deze binnen enkele minuten in de mail.

sort-descending

Fietsbel bedrukken met logo

Fietsbel met logo bestellen als promotiemateriaal? Er zijn goedkope fietsbellen beschikbaar, die u uitstekend kunt uitdelen als giveaways. De fietsbellen zijn goed van kwaliteit en zorgen er op de fiets voor dat u eenvoudig kunt werken aan uw naamsbekendheid. U kunt de fietsbellen met logo cadeau doen aan uw medewerkers met een (elektrische) fiets of ze uitdelen onder bezoekers van uw evenement. Met een bedrukte fietsbel bent u altijd overal aanwezig met uw logo of bedrijfsnaam, terwijl u er daarnaast voor zorgt dat fietsers zich op een veilige wijze door het verkeer kunnen bewegen. Naast fiets accessoires is auto accessoires bedrukken ook mogelijk.

Iedereen een fietsbel

Uiteraard kunnen we allerlei fietsbellen bedrukken, er zijn allerlei varianten beschikbaar. Zoekt u naar de traditionele kleine fietsbel met een logo of gaat uw voorkeur uit naar een meer bijzondere fietsbel met een kompas? Blader door de verschillende fietsbellen die we kunnen bedrukken, we zorgen met een breed assortiment voor een verrassing voor iedereen. Uiteraard zijn er naast de bedrukte fietsbellen ook handige fietslampjes beschikbaar. Wij kunnen de fietslampjes bedrukken en er daarmee voor zorgen dat ze overdag bijdragen aan uw naamsbekendheid en in het donker zorgen voor meer veiligheid op de fiets.

Fiets accessoires met logo als giveaway

Een fietsbel met logo vormt een interessante giveaway, u kunt de fietsbellen met grote aantallen tegelijk voor een lage prijs bestellen. Wilt u de fietsbellen met logo uitdelen als promotiemateriaal of er met de fietsbellen voor zorgen dat uw medewerkers zich meer verbonden zullen voelen met uw bedrijf of merk? Wat de doelstelling ook is, fietsbellen met bedrukking vormen een uitstekende keuze. Blader door ons brede assortiment om online uw keuze te maken uit de diverse fietsbellen.

Uiteraard sturen we u eerst een digitaal voorbeeld toe van de fietsbellen met bedrukking. Na uw akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Veiligheidsvesten bedrukken of rolmaten bedrukken, gereedschap bedrukken.