Laden...

EHBO artikelen bedrukken

Bedrukte of onbedrukte EHBO artikelen kunt u bij ons eenvoudig en snel online bestellen. Wij hebben een ruim assortiment aan EHBO sets zowel zeer uitgebreide- als basic setjes. Voor meer informatie over het bestellen van EHBO artikelen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

EHBO artikelen bedrukken met logo

EHBO artikelen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en die uitdelen als relatiegeschenk? Wilt u uw eigen medewerkers EHBO artikelen uitdelen als verrassing of er richting een bredere doelgroep voor zorgen dat u promotiemateriaal beschikbaar heeft? U kunt een voordelige EHBO set bestellen, net als een complete EHBO set met een back-up batterij. Zoekt u naar luxe relatiegeschenken binnen de EHBO artikelen met logo of wilt u giveaways uitdelen tijdens een evenement of andere gelegenheid? U heeft de keuze uit een groot aantal producten, die u eenvoudig online kunt bestellen.

EHBO set met logo

U kunt online de EHBO artikelen met logo bestellen. Zoekt u naar een complete EHBO set met bedrukking? Er zijn speciale outdoor EHBO sets beschikbaar, net als een eerste hulp set met bedrukking voor op kantoor. Zorg ervoor dat uw relaties direct eerste hulp kunnen verlenen wanneer er wat aan de hand is of zorg er onder uw medewerkers voor dat zij alle middelen tot hun beschikking hebben. Wat de doelstelling ook is, de EHBO artikelen met logo of andere bedrukking zorgen voor een professionele uitstraling. Wij kunnen de EHBO artikelen bedrukken op de wijze die u wenst.

EHBO artikelen als relatiegeschenk

Wilt u de EHBO artikelen bedrukken en uitdelen als luxe relatiegeschenk of er met een goedkope cassette met pleisters voor zorgen dat u uw naam bekend kunt maken bij een brede doelgroep? Er zijn EHBO artikelen als giveaways en promotiemateriaal beschikbaar, net als de relatiegeschenken van goede kwaliteit. Blader op uw gemak door ons uitgebreide aanbod met EHBO artikelen, wij zorgen voor de bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of slogan, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

EHBO artikelen bedrukken en benieuwd naar hoe het ontwerp eruit zal komen te zien? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld toe, na akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn: Veiligheidsvesten bedrukken, gereedschapsets bedrukkenrolmaten bedrukken of overige spullen bedrukken.