Laden...

Zorg bedrukken

Op zoek naar mooie relatiegeschenken voor de zorg? Wij hebben diverse zorg relatiegeschenken op voorraad. Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust, wij helpen u graag. 0348 711 111.

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Relatiegeschenken voor de zorg

Op zoek naar relatiegeschenken voor de zorg? Bekijk leuke gadgets en cadeaus, net als specifieke medische giveaways en promotieartikelen. Te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, waarmee u die op een leuke manier kunt personaliseren.

Doe inspiratie op met ons uitgebreide assortiment, goed geschikt voor in de zorg. Om de medewerkers van zorginstellingen een leuk cadeau aan te bieden of om andere relaties op een mooie manier in het zonnetje te zetten. U heeft de keuze uit gadgets en medische cadeaus, in de verschillende categorieën.

Te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, waarvoor we gebruik maken van zeefdruk of tampondruk. Net als een van de andere beschikbare technieken, met eigen machines. Door onze ervaren ontwerpers, die op voorhand zorgen voor een handig digitaal voorbeeld. Zodat u goed weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

Gadgets en medische cadeaus

Zorg er met een van de gadgets voor een zorginstelling of voor andere relaties binnen de zorg voor dat u een goede indruk kunt maken. Met een product dat bij de ontvanger in de smaak valt. Of gebruik de medische cadeaus, met een heel duidelijke praktische toepassing. Of juist als een leuke verrassing, afhankelijk van jullie onderlinge relatie of het evenement dat u organiseert.

Bekijk bijvoorbeeld de handige verpleegstershorloges in het wit, net als de pillendoosjes met 4 vakjes. Die komen op een heel handige manier van pas, terwijl wij u de mogelijkheid bieden om die te bedrukken. Zodat uw bedrijfsnaam of logo altijd zichtbaar is en u effectief werkt aan uw naamsbekendheid. Er zijn op die manier leuke medische giveaways en promotieartikelen beschikbaar, om een relatiegeschenk aan te bieden.

Relatiegeschenken gezondheidszorg: Pleistercassettes en injectiespuiten

En bent u op zoek naar meer inspiratie voor een relatiegeschenk voor de zorg? Bekijk dan bijvoorbeeld de pleistercassettes. Wij zorgen er met de bedrukking voor dat u die netjes af kunt stemmen op uw eigen huisstijl. Of dat u tijdens een evenement de mogelijkheid heeft om een belangrijke boodschap te communiceren.

De gadgets en medische cadeaus voor zorginstellingen vindt u in de verschillende categorieën binnen ons brede assortiment. Bijvoorbeeld op het gebied van Home & Living, zodat de artikelen op een heel handige manier van pas kunnen komen. En daarnaast op zoek naar leuke artikelen op het gebied van Vrije Tijd en Outdoor? Wij zorgen er met een breed assortiment voor dat u werkelijk alle kanten op kunt. Een mooi cadeau voor uw relatie in de zorg of goed geschikt om uit te delen als promotieartikelen en giveaway tijdens een evenement.

Zorg relatiegeschenken kopen

Op zoek naar relatiegeschenken voor de gezondheidszorg en die online kopen? Wij gaan er graag mee aan de slag, in grote of kleine oplage. Door die te bedrukken op de manier die u voor ogen heeft of door daarin met u mee te denken. We adviseren u graag over het ideale ontwerp en kunnen binnen uw budget zoeken naar geschikte relatiegeschenken voor zorginstellingen en uw relaties in de zorg.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorieën: Non Profit of Pennen