Vastgoed bedrukken

Vastgoed relatiegeschenken nodig? Geen probleem, wij hebben een grote voorraad en kunnen snel leveren. Bel ons gerust voor een vraag, wij helpen u graag: 0348 711 111.

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Deluxe 27” vierkante paraplu auto open
  Deluxe 27” vierkante paraplu auto open
  #LT97107
  vanaf  9,12
  Bekijk details
 2. Image
  Kiev rolmaat
  #P112.43
  vanaf  2,05
  Bekijk details
 3. Sara anti-stress bouwhelm
  Sara anti-stress bouwhelm
  #210160
  vanaf  0,91
  Bekijk details
 4. Outlet
  Image
  ABS 2-in-1 powerbank
  #8162
  vanaf  4,03
  Bekijk details
 5. Image
  Maximilian huisvormige meterbox-sleutel met sleutelhanger
  #210871
  vanaf  1,26
  Bekijk details
 6. Image
  Bamboe powerbank
  #9147
  vanaf  16,12
  Bekijk details
 7. Image
  Stark-mini 21" opvouwbare automatische paraplu
  #109144
  vanaf  9,55
  Bekijk details
 8. Image
  RVS en AS dubbelwandige mok
  #4658
  vanaf  4,40
  Bekijk details
 9. Image
  ABS rolmaat
  #6525
  vanaf  1,85
  Bekijk details
 10. Image
  Maximilian huisvormige meterbox-sleutel
  #210823
  vanaf  0,50
  Bekijk details
 11. Image
  Kaia 23" automatische en kleurrijke stormparaplu
  #109407
  vanaf  10,99
  Bekijk details
 12. Outlet
  Image
  ABS powerbank
  #8187
  vanaf  12,40
  Bekijk details

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Relatiegeschenken voor vastgoed

Originele relatiegeschenken voor het vastgoed kopen? Van luxe cadeaus om de goede samenwerking te beklinken tot originele keuzes om uit te delen tijdens beurzen en evenementen. Met goedkope giveaways en promotiematerialen, die we kunnen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Om te werken aan uw naamsbekendheid of een handig haakje in het hoofd van de doelgroep achter te kunnen laten.

De mogelijkheden zijn eindeloos met de vastgoed relatiegeschenken die er beschikbaar zijn. Heel luxe en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tot aan goedkope modellen waarmee u vanaf enkele tientallen centen zorgt voor een leuke giveaway. Om uit te delen aan bezoekers tijdens een evenement of om bezoekers in de stand iets mee te kunnen geven op een beurs waar u aanwezig bent. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende vastgoed relatiegeschenken die er beschikbaar zijn.

Luxe giveaway’s

Zoekt u naar de luxe relatiegeschenken en giveaways voor vastgoedbedrijven? De fles wijn is inmiddels behoorlijk afgezaagd, er zijn allerlei leuke alternatieven beschikbaar. Goed van kwaliteit en op een goede manier geschikt om heel handig gebruik van te maken. Bijvoorbeeld met het gebruik van leder en andere mooie materialen, die bijdragen aan de samenwerking die u op die manier kunt bekrachtigen.

Ontdek de giveaways en relatiegeschenken voor het vastgoed, waarmee u een luxe indruk kunt maken of kunt zorgen voor een professionele presentatie. Terwijl u aan de andere kant eenvoudig zorgt voor goedkope promotiematerialen. Eenvoudig te laten bedrukken, we gaan graag aan de slag met het ontwerp dat u ons aanlevert. Voor uw logo of bedrijfsnaam op een van de artikelen, waarbij we u op voorhand natuurlijk een digitaal voorbeeld opsturen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u rekenen op een geslaagde promotie.

Paraplu of lederlook-etui

En benieuwd naar de producten die u kunt gebruiken binnen het vastgoed? Bekende relatiegeschenken zijn natuurlijk de paraplu’s. Verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten, zodat u die af kunt stemmen op uw bedrijfsidentiteit of het evenement waar het om gaat. En bekijk ook de speciale relatiegeschenken die er beschikbaar zijn. Voor een originele keuze, waarmee u uw relatie of klant kunt laten zien dat u aandacht besteedt in de keuze voor een cadeau of een verrassing.

Bekijk daarnaast de leuke giveaways en promotiematerialen op het gebied van het Kantoor en de Computer. Voor een handig etui met lederlook, een mintcard-huisje of een visitekaarthouder die de makelaar altijd goed van pas komt. U heeft de keuze uit leuke relatiegeschenken en promotieartikelen voor het vastgoed.

Vastgoed relatiegeschenken kopen

Eenvoudig online te kopen, zodat u de vastgoed relatiegeschenken kunt bestellen zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag en kunnen u adviseren over de bedrukking die we gebruiken. Op basis van de techniek en het ontwerp dat u ons aanlevert, zodat u goed weet wat u kunt verwachten.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorie: Bouwsector