Laden...

Recreatie bedrukken

Op zoek naar relatiegeschenken voor de recreatie sector? Wij hebben leuke recreatie relatiegeschenken op voorraad zoals een houten puzzel of een stappenteller.

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Relatiegeschenken voor recreatie

De leukste relatiegeschenken voor de recreatie-branche: speel in op de zomer en maak een creatieve keuze voor het strand. Of zorg voor de sportieve cadeaus, goed geschikt voor in de vrije tijd en daarmee een heel fijne keuze voor de eigen medewerkers. Als zakelijk cadeau, om hen op een leuke manier mee te kunnen verrassen. Gebruik de luxe en duurdere relatiegeschenken of kies aan de andere kant voor de giveaways en promotiematerialen die er beschikbaar zijn.

Wij zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u eenvoudig inspiratie op kunt doen. Voor een leuk en creatief cadeau om uit te delen tijdens een evenement. Klaar voor de zomer op het strand of om er op andere momenten voor te zorgen dat uw bedrijfsnaam goed in het zicht is. Dankzij handige artikelen zoals een bidon met een koelelement en een kompas of een cap die iedereen goed van pas zal komen.

Creatief in de zomer

Juist in de zomermaanden zijn we graag creatief, waardoor het de moeite waard is om daar met de relatiegeschenken voor de recreatie-sector op in te spelen. Denk na over de manier waarop de ontvanger er iets mee kan doen, het liefst in de buitenlucht. Waar we graag recreëren en gebruik maken van de handige artikelen die daarvoor beschikbaar zijn.

Denk aan de zomer, de zon en het strand. En zorg voor een creatief promotiemateriaal of een leuke giveaway, die op die manier uitstekend in de smaak zal vallen. En op zoek naar een meer luxe relatiegeschenk voor iemand uit de recreatieve sector? Ook daarvoor bent u online bij ons aan het juiste adres. Dankzij de bedrukking met uw logo of bedrijfsnaam zorgen we ervoor dat u daarmee een goede indruk kunt maken. En dat uw naam altijd in het zicht zal zijn, zodat die zo goed mogelijk blijft hangen.

Frisbee’s en bidons

Denk bij de creatieve relatiegeschenken voor de recreatie-branche onder andere aan frisbee’s voor op het strand. Leuke producten om samen mee te spelen. En ondertussen op een uitstekende manier geschikt om bedrukking op aan te brengen. Een van de leuke artikelen voor de Vrije Tijd & Outdoor. Geschikt voor een brede doelgroep en daarmee een uitstekende keuze om op een goedkope manier weg te geven.

Of bekijk de artikelen op het gebied van Home & Living, zodat u inspiratie op kunt doen met een zo breed mogelijk assortiment. De creatieve keuze voor zomerse relatiegeschenken voor de recreatieve sector. We maken het u graag gemakkelijk, altijd in combinatie met bedrukking met uw bedrijfsnaam of logo.

Recreatie relatiegeschenken kopen

Een van de recreatie relatiegeschenken kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden tot bedrukking? Wij gaan er graag mee aan de slag, bijvoorbeeld aan de hand van uw ontwerp. We kunnen u een digitaal voorbeeld aanleveren, zodat u alvast een beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien. Op die manier maakt u eenvoudig een keuze voor een van de recreatie relatiegeschenken, giveaways of promotieartikelen. 

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorie: Horeca