Op zoek naar relatiegeschenken voor het onderwijs? Wij hebben een groot assortiment aan bedrukte onderwijs relatiegeschenken. Laat ze bedrukken met uw logo of een mooie tekst, bijvoorbeeld voor het eindexamen, of aan het einde van het jaar als geschenk voor uw docenten.

sort-descending

Relatiegeschenken onderwijs bedrukken

Natuurlijk verkopen wij ook leuke relatiegeschenken voor het onderwijs. Of het nu gaat om een schoolfeest of een aandenken voor de examenleerlingen, het maakt niet uit. Laat uw onderwijs relatiegeschenken bedrukken met het logo van de school of een leuke tekst. Bijvoorbeeld op een mok, een powerbank of toch een balpen. Het blijkt dat dit soort geschenken nog heel lang worden gebruikt. Stelt u zich eens voor dat al die relatiegeschenken rondzwerven in keukens, kantoren of bureaus van uw leerlingen. Dat is een mooie vorm van reclame!

Relatiegeschenken school

Al vele scholen gingen u voor in het bedrukken van relatiegeschenken. De bedrukte school relatiegeschenken zijn al vaak weggegeven aan leerlingen, ouders of leveranciers. Ook scholen moeten namelijk steeds meer moeite doen om leerlingen binnen te halen. Een mooie en bewezen vorm van reclame is het weggeven van relatiegeschenken door scholen. Onderzoek laat namelijk zien dat u daardoor beter wordt onthouden en dat de kans groter is dat leerlingen zich bij u inschrijven. 

Eindexamenfeest relatiegeschenken

Een aparte categorie is natuurlijk het eindexamenfeest. Daar waar alle blijdschap eruit komt van het afsluiten van een intensieve periode. Wij hebben diverse relatiegeschenken beschikbaar die je kunt weggeven op zo'n feest. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zeker weten dat zij een passend relatiegeschenk voor u zullen vinden ;-).

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Sale of Goedkope relatiegeschenken