Op zoek naar leuke relatiegeschenken voor de horeca? Wij hebben een ruim assortiment aan bedrukte horeca relatiegeschenken. Wat dacht u van een mooie messenset, een wijnset of een pizzasnijder? Voor elk wat wils aanwezig.

sort-descending

Relatiegeschenken voor de horeca

Originele relatiegeschenken voor de horeca, bijvoorbeeld in een restaurant, een cafe of een kroeg. Om uit te delen aan de eigen medewerkers of om er met speciale kleding voor te zorgen dat jullie eenheid uitstralen. Van giveaways en promotiematerialen om gratis weg te geven tot andere leuke artikelen die er in de kroeg voor zorgen dat het een geweldige avond wordt.

De mogelijkheden voor relatiegeschenken in de horeca zijn eindeloos. U kunt online inspiratie opdoen, met het brede assortiment dat er beschikbaar is. Zoek bijvoorbeeld naar een paar speelkaarten in een blikken doosje, waarmee het in de horeca gemakkelijk gezellig wordt. Of gebruik de T-shirts die we kunnen bedrukken om tijdens een evenement een professionele indruk te maken. Achter de bar of in de rest van het restaurant, afhankelijk van waar het u om gaat.

Voor restaurants, cafés en kroegen

De horeca relatiegeschenken zijn er zowel voor in restaurants als bijvoorbeeld voor in het cafe en natuurlijk in de kroeg. Om er tijdens iedere gelegenheid gebruik van te kunnen maken en daarmee bovendien een brede doelgroep aan te kunnen spreken.

Bekijk de verschillende producten zoals T-shirts om te bedrukken voor de medewerkers en bijvoorbeeld de pennen en (kleur)potloden om uit te delen aan de gasten. Op die manier zijn er allerlei relatiegeschenken voor de horeca beschikbaar, net als promotiematerialen en giveaways om uit te delen. Goed te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, waarmee we ervoor zorgen dat u daar op allerlei manieren gebruik van kunt maken.

Hippe zonnebril of promo-shirt

Binnen ons assortiment kunt u werkelijk alle kanten op, vooral in de horeca waar het soms niet gek genoeg kan. Terwijl het aan de andere kant best serieus mag zijn in een restaurant. Bekijk de hippe zonnebrillen met trendy glazen, net als de promo-shirts die we kunnen bedrukken. Zorg voor een professionele uitstraling of een van de grappige promotiematerialen voor in de horeca.

Wij kunnen kleding bedrukken in allerlei kleuren. Of bekijk de producten op het gebied van persoonlijke verzorging, waarmee u ook in de horeca een goede keuze maakt. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u een keuze kunt maken uit leuke horeca relatiegeschenken, giveaways en promotieartikelen.

Horeca relatiegeschenken kopen

Een van de horeca relatiegeschenken kopen en op die manier zorgen voor een mooi cadeau? Verras iemand met een leuk geschenk of zorg er met de giveaways voor dat u daar een brede doelgroep blij mee kunt maken. Door promotiematerialen uit te delen tijdens een evenement of er op een andere manier gebruik van te maken.

En wilt u meer weten over de bedrukking van horeca relatiegeschenken of de promotiematerialen die er beschikbaar zijn? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden met zeefdruk, tampondruk, graveren en andere machines die we daarvoor gebruiken. Afgestemd op het ontwerp dat u in gedachten heeft, bijvoorbeeld voor bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of een andere uiting.

Toch een ader relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorie: Zorg