Bouwsector bedrukken

Relatiegeschenken voor de bouw sector hebben wij in ruime mate voorradig. Een leuk geschenk bij de oplevering van de bouw, de bouwvak of bij het bereiken van het hoogste punt is altijd het weggeven waard. Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust op 0348 711 111, wij helpen u graag.

Producten 1-12 van 51

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mixed Doubles geïsoleerde heren bodywarmer
  Mixed Doubles geïsoleerde heren bodywarmer
  #33425
  vanaf  41,21
  Bekijk details
 2. Rolmaat 3m
  Rolmaat 3m
  #LT91814
  vanaf  2,12
  Bekijk details
 3. Timmermanspotlood
  Timmermanspotlood
  #LT91592
  vanaf  0,46
  Bekijk details
 4. Pallas gewatteerde bodywarmer voor heren
  Pallas gewatteerde bodywarmer voor heren
  #39433
  vanaf  29,11
  Bekijk details
 5. Hobbymes
  Hobbymes
  #LT90720
  vanaf  0,35
  Bekijk details
 6. See-me veiligheidsvest voor professioneel gebruik
  See-me veiligheidsvest voor professioneel gebruik
  #538546
  vanaf  2,29
  Bekijk details
 7. Mercer geïsoleerde heren bodywarmer
  Mercer geïsoleerde heren bodywarmer
  #39422
  vanaf  18,82
  Bekijk details
 8. Image
  Taggy armbandje met veiligheidssluiting
  #102479
  vanaf  0,20
  Bekijk details
 9. Image
  ABS veiligheidslamp
  #7246
  vanaf  1,18
  Bekijk details
 10. Daytona 400 ml geïsoleerde thermosbeker
  Daytona 400 ml geïsoleerde thermosbeker
  #538718
  vanaf  1,96
  Bekijk details
 11. Image
  1.5L vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen fles
  #P436.99
  vanaf  20,55
  Bekijk details
 12. Image
  Bamboe rolmaat 5m/19mm
  #P113.28
  vanaf  5,10
  Bekijk details

Producten 1-12 van 51

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Relatiegeschenken voor de bouw

Luxe relatiegeschenken voor de bouw en leuke giveaways om tijdens een beurs met een knipoog uit te delen: dat is waar we graag voor zorgen. Door u te helpen inspiratie op te doen. Met artikelen die niet veel hoeven te kosten, maar toch op een heel leuke manier van pas kunnen komen. Handige gadgets zoals een trendy zonnebril of een promo paraplu, net als een antistress bouwhelm of een sleutelhanger met een huis.

Op die manier zorgt u met het promotiemateriaal of de gadgets voor de bouw voor een heel toepasselijke keuze. Die niet veel hoeft te kosten en u bovendien de mogelijkheid biedt tot bedrukking. Om uw bedrijfsnaam duidelijk in het zicht te krijgen, waarmee u werkt aan uw naamsbekendheid.

Gadgets en promotiemateriaal

U heeft binnen de bouw relatiegeschenken de keuze uit een aantal verschillende producten, in alle prijscategorieën. Zoekt u bijvoorbeeld naar goedkoop promotiemateriaal en goedkope giveaways om uit te delen aan een breed publiek? Dat kan al voor minder dan een euro per stuk, vooral wanneer u gebruik maakt van grote oplagen.

En gaat het u aan de andere kant om leuke gadgets voor specifieke relaties, die best iets meer mogen kosten? Wij helpen u met het beste van beide werelden. Voor geslaagde relatiegeschenken voor de bouw. Eenvoudig online te bestellen en door ons te bedrukken. Met uw bedrijfsnaam of logo, om daarmee de indruk te maken die u voor ogen heeft.

Antistress bouwhelm of sleutelhanger met huis

Bekijk bijvoorbeeld de antistress bouwhelm, waarmee u op een leuke manier zorgt voor een goed en goedkoop product. Beschikbaar in oranje, in geel en in wit. Op die manier stemmen we dat graag af op uw huisstijl. We kunnen de relatiegeschenken en giveaways voor de bouw bedrukken op de manier die u wilt, net als wanneer u zoekt naar goedkope promotiematerialen om uit te delen aan het publiek tijdens een evenement. En zoekt u naast de bouwhelm om in te knijpen naar andere geschikte keuzes? Bekijk bijvoorbeeld de sleutelhangers met een huis of de trendy zonnebrillen. Of de paraplu’s, net als de meer luxe relatiegeschenken die er beschikbaar zijn.

We kunnen allerlei premiums bedrukken, zodat u die kunt uitdelen tijdens een evenement voor bedrijven uit de bouw. En gaat het u om een mooie nieuwe tas voor een relatie? Bekijk ons assortiment tassen dat we bedrukken. Voor een heel luxe keuze of juist een meer voordelig model, afhankelijk van het relatiegeschenk voor een bouwbedrijf dat u in gedachten heeft.

Bouw relatiegeschenken kopen

Mooie bouw relatiegeschenken kopen en daarvoor op zoek naar een zo breed mogelijk assortiment? Wij helpen u graag inspiratie op te doen. Met de luxe relatiegeschenken aan de ene kant en goedkope promotieartikelen aan de andere kant. Leuke giveaways tijdens een evenement of een beurs, waarmee u de kans heeft om uw naam op een leuke manier op de kaart te zetten.

En vragen over de bedrukking die we uitvoeren met uw logo of bedrijfsnaam? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de gratis digitale proefdruk die we voor u maken.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorie: Vastgoed