Button Productie

Button productie van uw relatiegeschenken? Het was de allereerste productietechniek die Relatiegeschenken.nl aanbod. We begonnen in 1977 met de aankoop van een buttonmachine van $7.95! Al snel werd dit uitgebreid met professionelere apparatuur om buttons te produceren. 

Buttons als voordelig promotiemateriaal

Over het standaard drukwerk trekken we een transparant mylar plastiekje, dat we tussen de metalen voor- en achterkant van de button vastklemmen. Hierdoor ontstaat het idee van bedrukking op metaal. De metalen achterkant van de button voorzien we van een bevestigingsspeld, waardoor de button een voordelig promotiemateriaal is met een hoge attentiewaarde.

Snelle productie van buttons

We kunnen de buttons en badges in diverse uitvoeringen produceren en bedrukken. De keuze uit de verschillende maten, vormen en ook de kindvriendelijke sluiting, maakt de bedrukte button voor iedere doelgroep interessant als promotiemateriaal. Binnen een korte tijd kunnen we op vakkundige wijze zowel kleine als grote aantallen buttons produceren. Hiermee creëert u voor uw doelgroep een mooie button die tevens als giveaway kan dienen.