Verhoog uw naamsbekendheid in de zomer

Een dagje relaxen op het strand, genieten van muziek tijdens een festival of een drankje nuttigen op het terras…  Het zou geweldig zijn als een strandhanddoek, koeltas of zonnebril met daarop de naam van uw bedrijf deel uitmaakt van zo’n mooi vakantiemoment. Een zomer relatiegeschenk vergroot niet alleen uw naamsbekendheid, maar ook de vakantiestemming van uw relatie. Over positieve associatie gesproken!

Uw naamsbekendheid versterken in de vakantie

In de zomer doen wij het allemaal wat rustiger aan. We brengen tijd door met onze dierbaren, gaan op vakantie en laten onze telefoon even voor wat het is. Het contact met zakelijke relaties ligt dus een poosje stil. Juist dan is het wel zo prettig dat u aan uw naamsbekendheid kunt werken. Met leuke zomerse presentjes kunt u bovendien meteen de vakantiestemming verhogen. Want wie beleeft er in de zomer nu geen plezier aan een relaxte hangmat, handige koeltas of hippe zonnebril? Zomerse relatiegeschenken brengen een lach op elk gezicht en zullen de band met uw relatie ongetwijfeld versterken. En als er na de vakantie weer gewerkt moet worden, ligt uw bedrijfsnaam nog vers in ieders geheugen!

Van zonnebril tot bbq: goedkope en luxe zomer relatiegeschenken

Een ander voordeel van zomer relatiegeschenken is de ruime keus die in verschillende prijsklassen verkrijgbaar is. Zomerse giveaways als een waaier, zonneklep of strandbal zijn goedkoop, maar geven heel leuk weg. Koeltassen, eventueel bedrukt met logo of bedrijfsnaam, zijn in allerlei uitvoeringen en dus diverse prijsklassen verkrijgbaar; van handig wijnkoeltasje van nog geen euro tot een luxe koeltas inclusief minibarbecue. Hetzelfde geldt voor verschillende modellen zonnebrillen; u bepaalt zelf welk prijskaartje u eraan geeft. Behoren er veel jonge gezinnen tot uw relaties? Dan vinden deze vaders en moeders het vast geweldig om hun kinderen blij te kunnen maken met een leuke zomerse speelset. Of wat dacht u van een heerlijk luie strandstoel met comfortabel nekkussen om uw waardering voor het harde werken van uw leveranciers te tonen? Wilt u een onuitwisbare indruk maken? Geef dan een complete barbecue of state of the art barbecue gereedschapsset weg en uw relatie zal zelfs tijdens het shaslick draaien nog aan u denken!

Originele zomer relatiegeschenken geven een goed gevoel

De kracht van een giveaway zit hem in de toegevoegde waarde en het gevoel van waardering dat u aan de ontvanger kunt overbrengen. Zomer relatiegeschenken vormen daarbinnen een bijzondere categorie, omdat de presentjes stuk voor stuk feel good artikelen zijn. Met een hangmat, barbecueschort of strandstoel bedrukt met uw bedrijfslogo verbindt u dat positieve gevoel aan uw bedrijf. Perfecte cadeautjes dus. Nu de vakantieperiode eraan komt, is het een goed idee om eens het ruime aanbod zomer relatiegeschenken te inventariseren. Zo kunt u straks met een gerust hart van uw welverdiende rust genieten, want met een zomers relatiegeschenk houdt u ook tijdens de vakantie uw bedrijf in the picture. Laat uw relatiegeschenken bedrukken met een mooi logo en verras uw relaties!