Relatiegeschenken Top 10

Top 10 relatiegeschenken: wij zetten ze op een rij

Benieuwd naar de top 10 relatiegeschenken? Benieuwd naar de meest populaire relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken? We zetten de top 10 voor u op een rij, uiteraard heeft u binnen de diverse categorieën de keuze uit verschillende kleuren.

Onze top 10 relatiegeschenken:

  1. Pennen
  2. Tassen
  3. Mokken
  4. USB-stick
  5. Kleding
  6. Paraplu’s
  7. Bidons
  8. Aanstekers
  9. Sleutelhangers
  10. Powerbanks

Traditionele producten in de top 10 relatiegeschenken

Zoals u ziet kent de top 10 relatiegeschenken een aantal traditionele producten, de kans is groot dat u op voorhand al verwacht had om de pennen tegen te komen. De pennen laten zich gemakkelijk bedrukken en komen bovendien goed van pas. We verwachten wat dat betreft dat ze voorlopig nog wel even in de top 10 blijven staan.

Min of meer hetzelfde geldt voor de tassen en bekers of mokken bedrukken. Van de beide producten hebben we er eigenlijk nooit genoeg, het is altijd een goed idee om die uit te delen als relatiegeschenk, giveaway of promotiemateriaal. U zorgt er net als met bijvoorbeeld kleding voor dat u eenvoudig aan de naamsbekendheid kunt werken of dat u zelf op kantoor voor een mooie verschijning kunt zorgen.

Andere bekende producten binnen onze top 10 relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld de paraplu’s die we in het regenachtige Nederland goed kunnen gebruiken. Veel van ons zijn verder dol op de bidons die zij cadeau krijgen en ook aanstekers doen het nog altijd goed. Tenslotte behoren ook de sleutelhangers wat ons betreft tot de traditionele relatiegeschenken top 10, van de overige producten kunnen we zeggen dat die er pas sinds enige tijd in staan.

Nieuwkomers in de relatiegeschenken top 10

Na de floppy drive en de CD-ROM drive is het uiteindelijk de USB stick geworden die onze favoriete datadrager vormt. Er zijn tal van modellen beschikbaar, uiteraard met de hoeveelheid geheugen die u wenst. Het zijn net als de powerbanks de nieuwkomers binnen onze top 10 relatiegeschenken, de producten bestaan nog relatief kort en zijn daardoor nog altijd met een opmars bezig.

Blader op uw gemak door de top 10 relatiegeschenken of blijf daar aan de andere kant juist van weg om een meer originele keuze te kunnen maken.