En met uw logo het ideale geschenk, waarmee u tegelijkertijd bouwt aan uw naamsbekendheid. Goed geschikt als zakelijk cadeau voor uw eigen medewerkers, als promotiemateriaal tijdens een evenement of om anderen op een leuke manier mee te verrassen.

Bekijk voor de geschikte relatiegeschenken met logo bijvoorbeeld onze premiums, net als de originele geschenken die we op allerlei manieren kunnen bedrukken. Voor een gadget met een eigen logo, net als een complete wijnset of iets anders bij ons uit het assortiment. Goed geschikt voor verschillende gelegenheden in 2018, om daarmee een uitstekende indruk te maken en te werken aan de naamsbekendheid van uw organisatie.

Goedkope relatiegeschenken met logo: premiums

Moeten het vooral goedkope relatiegeschenken met een logo worden? Met onze premiums hoeft u niet op de prijs te letten, daarmee maakt u automatisch een goedkope keuze.

Bekijk bijvoorbeeld de aanstekers die we kunnen bedrukken, net als de sleutelhangers bij ons uit het assortiment. Leuk en goed geschikt voor allerlei branches, net als wanneer u tijdens een evenement iets kleins wilt uitdelen. En mag het iets meer kosten? Bekijk dan ook de gadgets die er beschikbaar zijn, die we uiteraard netjes kunnen bedrukken. Altijd hoogwaardig en in uitstekende kwaliteit, voor relatiegeschenken met uw logo of met uw bedrijfsnaam daarop.

De premiums zijn beschikbaar vanaf minder dan €0,20 per stuk, waardoor die niet duur hoeven te zijn. In de grootste oplages zorgen we voor de laagste prijzen, zodat u heel eenvoudig zorgt voor een goedkope keuze. Om uit te delen als promotiemateriaal of giveaway, tijdens een beurs, een congres of een ander evenement dat u organiseert.

Originele geschenken: hoogwaardige bedrukking

Gaat het u minder om de goedkope relatiegeschenken met logo, maar vindt u vooral de originaliteit van belang? Bijvoorbeeld in combinatie met hoogwaardige bedrukking? We maken voor het bedrukken met uw logo gebruik van verschillende technieken. We zetten er een paar voor u op een rij:

 • Zeefdruk
  Directe bedrukking, waarvoor we gebruik maken van een zeef. Bijvoorbeeld goed geschikt voor textiel, maar ook op een aantal andere materialen in een enkele kleur. We bedrukken hiermee bijvoorbeeld paraplu’s, tassen, mokken en neklinten.
 • Tampondruk
  Volledige PMS-kleurenbedrukking door middel van een tampon. Vaak. Gebruikt voor kleinere drukformaten op kleinere artikelen. We gebruiken dit bijvoorbeeld voor powerbanks en pennen, net als voor aanstekers en andere premiums met uw eigen logo.
 • Transferprinting
  Een vorm van indirecte bedrukking, waarvoor we gebruik maken van een drager. Hiermee kunnen we textiel en caps bedrukken, net als diverse andere producten. Voor mooie relatiegeschenken met uw logo, net als met uw bedrijfsnaam daarop.

Bovendien zijn we gespecialiseerd in borduren, doming, buttonproductie en bijvoorbeeld de toepassing van onze plotter. We produceren muismatten en kunnen (laser)graveren, net als digitaal drukken en ontwerpen bij ons in de studio. Op die manier zijn we uw specialist voor het bedrukken van relatiegeschenken met uw logo. Op een premium, op een van de gadgets of de andere producten bij ons uit het grootste assortiment. 

Inspiratie opdoen: wijn, gadgets en meer

Inspiratie opdoen voor relatiegeschenken met logo? Van een van de goedkope premiums tot aan de sets voor wijn en de originele cadeaus of promotieartikelen: we helpen u daarmee graag op weg. Ontdek bijvoorbeeld deze drie categorieën promotieartikelen en giveaways die we kunnen bedrukken:

 • Wijnsets en accessoires
 • Gadgets met eigen logo
 • Grootste assortiment relatiegeschenken met logo

Wijnsets en accessoires

Met onze wijnsets en accessoires kiest u voor een mooi en luxe relatiegeschenk. Gerelateerd aan wijn en daarmee altijd een goede keuze, binnen diverse branches. Vooral met logo zorgt u voor een professionele uitstraling, waarmee u een goede indruk kunt maken op de ontvanger van het geschenk.

Wij kunnen de wijnsets en accessoires op een mooie manier bedrukken. Voor een relatiegeschenk met logo, dat bij de ontvanger uitstekend in de smaak zal vallen. En dat ook goed geschikt is voor een zakelijk cadeau aan de eigen medewerkers, bijvoorbeeld om de goede jaarcijfers of een belangrijke nieuwe opdrachtgever te vieren.

Gadgets met eigen logo

Aan de andere kant op zoek naar een goedkopere keuze of een van de leuke gadgets met een eigen logo? Wij kunnen tal van gadgets bedrukken, zodat u daarmee op uw gemak inspiratie op kunt doen. Gewoon online, bijvoorbeeld als u zoekt naar leuke producten voor een mobiele telefoon.

Ontdek de telefoon gadgets en bijvoorbeeld de duurzame producten, om daarmee een heel ‘groene’ indruk te maken. Specifiek op zoek naar een van de goedkope producten of de gadgets die we in kleine oplage kunnen bedrukken? Wij zorgen voor uw logo op de producten, zodat u daarmee een goede indruk maakt op de ontvangers.

Grootste assortiment relatiegeschenken met logo

En verder nodigen we u graag uit om ons enorme assortiment relatiegeschenken met logo te ontdekken. De beste keuze voor een van de originele geschenken, afgestemd op de trends voor 2018. Zodat u daarmee kiest voor promotieartikelen en giveaways om een uitstekende indruk mee te maken.

En heeft u vragen over de bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam op het relatiegeschenk van uw voorkeur? We denken daarover graag met u mee en kunnen het ontwerp op voorhand beoordelen. Bovendien kunnen we een digitaal voorbeeld aanleveren, aan de hand waarvan u eenvoudig nagaat hoe het eruit komt te zien. U komt op die manier niet voor verrassingen te staan, zodat u met de relatiegeschenken met logo een uitstekende keuze maakt.

Doe online inspiratie op met de leuke gadgets, wijnsets en andere premiums die er beschikbaar zijn. Voor promotieartikelen en giveaways met uw logo of daarop uw bedrijfsnaam. De juiste keuze om een goede indruk te maken, met een geschenk dat bij de ander in de smaak zal vallen.