Mokken bedrukken

Een kopje koffie op zijn tijd is nooit verkeerd. Een mok die jouw koffie of thee dan goed warm houdt is dan ook wel gewenst. Wij hebben voor u een groot aanbod mokken die wij voor u kunnen laten bedrukken. Tussen al deze mokken hebben wij er heus een tussen zitten die u mooi vindt en die u bevalt. Wij helpen u graag.

Deze mooie mok is erg geliefd op de kantoren. De mok heeft een grote inhoud waar lekker veel koffie in past ;) en is makkelijk te bedrukken met uw logo of tekst. De beker is niet te zwaar en bevat een prettig oor om aan vast te houden. Ook is de mok makkelijk af te wassen, zonder dat het logo eraf gaat of vervaagd. Dat is ook wel handig, natuurlijk. ;)

Hoe leuk is deze unieke mok?! Hij is gemaakt van keramiek en wordt geleverd met een krijtje. Het omhulsel van deze mok bestaat uit een krijtlaagje. Hier kunt u zelf iets leuks op schrijven of tekenen. De mok is er in drie kleuren en heeft een inhoud van 0,3 liter. U kunt ook nog uw eigen logo op de mok laten bedrukken. Zo heeft u er dubbel zoveel plezier van!! Kinderen kunnen hier hun naam op schrijven met de krijtjes die bijgeleverd worden. Zo krijgt iedereen zijn eigen, persoonlijke mok met zijn of haar naam erop. Een mooi geschenk voor al uw relaties.

Deze mok is herbruikbaar en handig om mee te nemen voor onderweg. Zo kunt u op een prettige manier uw koffie of thee in de trein of auto opdrinken. De beker bevat een siliconen deksel en een gripband. De beker kan zo niet uit uw handen glijden. Dit artikel is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren siliconen. Help de natuur een handje en verbruik minder plastic bekers. Met dit mooie exemplaar heeft u altijd een fijne beker in de buurt. Hoe handig is dit! Wij kunnen voor u ook nog een logo of persoonlijke tekst op de beker laten bedrukken. Zodra alles naar uw wensen is gaat het artikel in productie en komt het zo snel mogelijk naar u toe!

Met een mok kunt u uw relaties ten alle tijden verassen. Wij hebben voor u een groot aanbod aan mokken en bekers. Er zal er heus een voor u tussen zitten die geschikt is. Uw logo is mooi erop te drukken door het gladde oppervlak. Nadat u een mooie mok bij ons gevonden heeft zullen wij voor u een digitale opzet maken, indien u het artikel bedrukt wilt hebben. Als u deze opzet goedkeurt dan zullen wij de bestelling doorzetten naar de drukker. Voor hulp of extra informatie over ons assortiment kunt u bellen naar 0348-711111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl

‘A mug a day, keeps the doctor away. ‘