Luxe relatiegeschenken bestellen? Er zijn diverse luxe giveaways en promotiematerialen beschikbaar, waarmee u een uitstekende indruk kunt maken op uw relatie. Houdt u relatie van wijn of doet u hem of haar een plezier met een hoogwaardige pen? Verras een keukenprins met een Tower & Spire set of koop een speaker met LED-verlichting die altijd goed van pas komt. Uiteraard kunnen we de luxe relatiegeschenken voor u bedrukken. Laat uw luxe relatiegeschenken bedrukken en verras uw relaties!

Luxe wijnset als relatiegeschenk

Inspiratie opdoen binnen luxe relatiegeschenken? Onze Airo Primo wijnset of Aerato Wijnkaraf zijn daar uitstekend voor geschikt. U kiest voor een nieuwe manier om van wijn te genieten, het gaat bij de Airo Primo wijnset om een set met 5 verschillende accessoires. U kunt de wijn openen, serveren en op de juiste wijze bewaren. Uiteraard kunt u het bamboe plateau gebruiken om alle onderdelen netjes neer te zetten. Het is een van de luxe relatiegeschenken die bij een grote groep ontvangers in de smaak zal vallen.

Luxe balpen cadeau doen

Uw ghostwriter verrassen met een luxe relatiegeschenk of weet u van een relatie dat hij of zij graag een luxe pen draagt? De Parker balpen Duofold Premium is een prima idee als luxe relatiegeschenk. Het is een hoogwaardige pen met een fijn ontwerp, voorzien van een gouden afwerking voor een mooi contrast. Uiteraard kunt u rekenen op een Parker geschenkverpakking.

Speaker als relatiegeschenk

Op zoek naar een luxe relatiegeschenk dat een meer luchtig karakter heeft? Combineer LED-verlichting met een handige speaker, die zich door middel van een app laat bedienen. De LED lamp met APP en speaker biedt 3W aan vermogen en zorgt er met de lamp voor dat de ontvanger altijd wat licht bij de hand heeft. Uiteraard is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android, zodat uw relatie daar direct gebruik van kan maken.

Luxe set voor peper en kaas

Een keukenprins verrassen met een van de luxe relatiegeschenken? U kunt bijvoorbeeld onze Tower & Spire set cadeau doen. Het helpt de keukenwonderen naar een hoger niveau te tillen, de kunstwerken vormen samen een mooi luxe relatiegeschenk. De Tower helpt gerechten wat pit te geven, terwijl de Spire het raspen van kaas ontzettend eenvoudig maakt. Samen zorgen de beide onderdelen voor een mooi luxe relatiegeschenk van zeer goede kwaliteit.