Om veilig en verlicht door het verkeer te gaan, bij voorkeur lekker droog. Of om lekker op te warmen na een fikse regenbui of een rit door snijdend koude wind.

Veilig en verlicht door het verkeer

Veiligheid voorop, met name in het verkeer. Goede verlichting is wat dat betreft altijd een uitstekende keuze als relatiegeschenk. Bekijk bijvoorbeeld de reflecterende strap met LED verlichting. Of onze fietslampjes. Klein van stuk en gemakkelijk mee te nemen. En uiteraard eenvoudig te bedrukken, waardoor u daarmee de kans heeft om uw organisatie of merk beter op de kaart te zetten. Deel ze uit onder het personeel of tijdens een evenement, om het bereik eenvoudig te vergroten.

En weet u van medewerkers, klanten of relaties dat ze graag gaan hardlopen? Zorg er met de enkelband met LED verlichting dan voor dat ze dat voortaan uitermate veilig kunnen doen. Leuke relatiegeschenken, die bovendien op een heel handige manier van pas komen tijdens de herfst.

Blijf lekker droog

‘Als het maar droog is, want op de kou kunnen we ons kleden’. Helaas is dat in Nederland niet altijd het geval. Vooral in de herfst kan het behoorlijk regenen, waardoor wat bescherming geen overbodige luxe is. En hoe u daarvoor zorgt? Met leuke relatiegeschenken voor de herfst natuurlijk. Bekijk bijvoorbeeld de zadelhoes. Eenvoudig te bedrukken en uitermate praktisch om te voorkomen dat het zadel vol met water loopt. En eenmaal in de regen? Dan komt een paraplu natuurlijk goed van pas. Net als een dubbellaags stormparaplu. Die kan ook de harde wind in Nederland zonder problemen aan.

Relatiegeschenken om op te warmen

Eenmaal op de zaak of op kantoor is het dan tijd om weer lekker op te warmen. Om even bij te komen van de rit door weer en wind. Bijvoorbeeld met een luxe chocolade fondue set. Of aan het eind van de middag met een set voor glühwein met glazen natuurlijk. Mooie relatiegeschenken met een exclusieve uitstraling, eenvoudig te bedrukken en ook zonder bedrukking een goede keuze.

Herfst relatiegeschenken bij de marktleider

Op zoek naar herfst relatiegeschenken en dan vooral benieuwd naar een zo uitgebreid mogelijk assortiment? Wij zijn marktleider, waardoor u bij ons aan het juiste adres bent. Inclusief gratis verzending en onze 100% tevredenheidsgarantie. Wij zorgen ervoor dat u ook tijdens de herfst mooie relatiegeschenken kunt kopen en kunt laten bedrukken.