Nu de zomer weer voor de deur staat worden de zomervakanties weer geboekt. Blijft u dit jaar thuis door omstandigheden? Niet getreurd! Wij hebben een assortiment vol met leuke artikelen voor de thuisblijvers onder ons. Zo zult u zich nooit vervelen. Met of zonder zon, ook u zult het gevoel hebben dat u toch op vakantie bent.

 

U hoeft heus niet per se met uw zonnebril in Spanje te zitten om 30 graden mee te maken deze zomer. Een lekker ijsje is dan wel op zijn plek. Maar heb je zin om elke keer geld uit te geven? Nee? Met deze leuke ijshoudertjes kunt u uw eigen ijsjes maken! Vul de ijsvormpjes met bijvoorbeeld limonade of jus d’ Orange. Plaats naar wens uw logo op de vormpjes en houd uw bedrijf ook in de vakantie in het oog.

In de zomervakantie hebben we geen tijd om ons te vervelen. Met deze leuke set heeft u alle benodigdheden om een leuke dag te hebben bij de hand. De set bevat een strand bal, een frisbee, een tennisset en een opblaasbaar kussen. Voor elk verveel moment zit er vast een activiteit tussen voor u. Wij kunnen uw logo op alle artikelen bedrukken.

Zonder uw relaties heeft u geen zaken die u kunt onderhouden. Uw relaties, maar ook uw personeel verdient in de zomermaanden een extraatje. Zij werken hard voor u, ook wanneer het buiten 30 graden warm is. Een hart onder de riem, in de zon. Wij hebben leuke artikelen voor u op voorraad in ons assortiment!

Ook in Nederland kan de temperatuur flink stijgen in de zomermaanden. Het lijkt dan wel alsof je hier ook in Spanje zit! Geen straf, maar wel vervelend als je een beetje verkoeling zoekt. Met deze waaier geef je jezelf de verkoeling die je nodig hebt. De waaier is verkrijgbaar in verschillende, mooie kleuren. Wij kunnen voor u een logo of persoonlijke tekst op de waaier aanbrengen. Alles naar uw wensen! Keep it cool!!

Nederlanders zijn het volk van de barbecue. Zodra de zon schijnt komt hij tevoorschijn en gaan de lekkerste stukken vlees op de plaat. Met deze fijne, kleine barbecue heeft u altijd de mogelijkheid om lekker te eten! Hij kan op elke gewenste plaats neergezet worden door het kleine formaat. Gezellig met vrienden bij het “vuur” en een lekker hapje te eten erbij.

Voor speciale bedrukkingen of gepersonaliseerde producten kunt u bij onze medewerkers terecht voor een op maat gemaakt advies. Zij zijn elke werkdag te bereiken op 0348-711111 en mailen kan naar info@relatiegeschenken.nl .

Alvast een fijne zomer gewenst!