Maïzena en ranja in je bidon

Tegenwoordig knikkeren we met speciale schepjes isotone poedertjes in de drinkbus, of gewoon water maar dat is dan volgens de kenners te veel hypertoon. Het hydrateren van ons lichaam is buitengewoon belangrijk. Daarom komt een bidon heel goed van pas. Recent ontdekte ik echter nog een ander voordeel van de bidon. Tijdens een fietsritje in het zuiden van Frankrijk zag ik een verse dode slang op het wegdek.  Het was een zwart-wit prachtexemplaar, en ik wilde de buit graag op de camping laten zien. Waar moest ik die slang in vervoeren? Juist: in m’n bidon. Bij aankomst op de camping hebben de campingkinderen met stokjes de slang uit m’n bidon geprutst. Hij heeft een eervolle begrafenis gekregen.

Voor wie hebben we bidons? 

Volgens het woordenboek ‘van Dale’ betekent een bidon: een plastic drinkfles in een houder, vooral gebruikt door wielrenners. Maar deze definitie gaat tegenwoordig niet meer op.  Ook bij het wandelen, fitnessen, crossfitten of zelfs op kantoor biedt de bidon uitkomst. Bij relatiegeschenken.nl hebben we diverse soorten bidons of drinkflessen. Bedrukt of onbedrukt kunnen we u een scala aan flessen leveren. Van kleine exemplaren van 500 ml tot grote van bijna een liter inhoud. Ook leveren we ze in verschillende materialen: rvs of aluminium, plastic of exotische materialen als tritan.

Wat voor type bidons zijn er beschikbaar?  

Voor teams hebben we kratten met 10 dezelfde bidons, met uw logo of teamnaam zijn die drinkflessen een mooi onderscheid in de pauze. Een eenvoudige drinkfles hebben we al vanaf 0,74 cent. In grote aantallen kunnen we u custommade  bidons aanbieden en bedrukken, u kunt dan zelf de kleur/opdruk bepalen. Doordat bidons een groot drukoppervlak hebben zijn ze heel geschikt om reclame mee te maken.

De Bopp sportfles is een heel apart exemplaar, de aparte vorm met een ingebouwd  handvat  maakt het een hippe fles voor bijvoorbeeld de sportschool. Ook de meer kunstzinnige Radius geometrische fles van maar liefst 830 ml verdient een speciale vermelding. En als u lang verzekerd wil zijn van een koel drankje is de yukon bidon met koelelement een goede keus; een afneembaar koelelement dat  vooraf in de vriezer heeft gekoeld past naadloos in de bidon. Zo houdt u langer een koel drankje bij de hand.

En of u er nu water, ranja of isotone dorstlesser in stopt, op warme dagen is het heerlijk om een bidon bij de hand te hebben. Laat dit relatiegeschenk bedrukken en verras uw relaties!