Bij ons in ons assortiment vindt u een groot aanbod aan USB-sticks. Voor iedereen wat. Maar wat is het verschil tussen al deze opslagschijven? In dit blog gaan wij u wegwijs maken in het vinden van de juiste USB-stick voor al uw relaties. 

 

Wij bieden u een verschillend assortiment met heel veel verschillende USB-sticks. Van sleutelhangers tot pennen met ingebouwde USB. Voor elke gelegenheid een andere stick. Onze USB-sticks hebben verschillende opslagruimtes. Van 2gb tot wel 16gb!! Zo kunt u ook uw grote PowerPointpresentatie opslaan op de stick.  

Een USB-stick, ook wel een memory-stick is een handig hulpmiddel om snel en veilig uw bestanden op te slaan op een externe locatie. Uitwisselen van bestanden is ook mogelijk via een USB-stick. Dit kunnen allerlei verschillende bestanden zijn, zoals foto’s, documenten of muziek. Je kunt een USB-stick aansluiten op elke computer met een USB-poort. 

USB-sticks kunnen tegenwoordig erg klein zijn. De maat van de USB zegt overigens niks over de opslagcapaciteit van de stick. Die wordt namelijk bepaald door de hoeveelheid flashgeheugen in de memory stick.  De meeste USB-sticks hebben een opslagcapaciteit van 6, 8 of 16GB, maar er zijn ook gevallen van 128 of zelfs 256GB.

Een stootvaste bescherming is heel handig om eventuele schade aan je USB te voorkomen. Zo kun je de memory stick makkelijk en veilig overal mee naartoe nemen. Want als je je opslag makkelijk mee kan nemen, ligt gevaar van beschadiging overal op de loer.

Ik zelf ben echt een kluns met USB-sticks en flashdrives. Ik raak altijd de dopjes van de USB-sticks kwijt. Deze beschermen de kop tegen vuil en krassen. Tot ik tot de oplossing kwam: een inschuifbare USB-connector. Dit heeft echt een hoop stress zoektochten voorkomen. Ik heb altijd mijn USB-stick bij de hand én hij is beschermd!

De voordelen van een USB-stick zijn eindeloos. Al zijn er nog veel meer manieren om je bestanden ergens veilig op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan een cd. Helaas past daar niet zoveel op. Op een cd past hooguit 1GB. Deze zijn ook minder makkelijk mee te nemen in vergelijking tot de USB-stick.

Bij de keuze voor de juiste USB-stick is het belangrijk om te weten wat je met de USB-stick wilt doen. Wil je al je foto’s erop opslaan? Of ga je hem gebruiken voor meetings en moeten al jouw bestanden erop staan? Met weinig zal je het wel redden met een goedkope, kleine USB-stick. Wanneer je al jouw muziek opgeslagen wilt hebben op een stick, zal je een grotere opslagcapaciteit nodig hebben.

Wij zijn wel tot de conclusie gekomen dat het een feit is dat er mega veel verschillende soorten USB-sticks verkrijgbaar zijn op de markt. Wij bieden u hier een groot aantal van aan. Van klein tot superklein of juist heel groot. Met of zonder bescherming of gewoon met heel veel opslagcapaciteit. De keuze ligt bij u en uw relaties.

Hieronder vind u een aantal mooie voorbeelden: 

Rotate USB-stick 2GB 

Twister aluminium USB-stick 8GB 

Toppoint metalen balpen met 4GB USB

 

Weet u inmiddels al welke USB-stick het beste aansluit bij u en uw relaties? Heeft u nog wat extra, persoonlijk advies nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte USB-stick. Bellen kan naar 0348 – 711111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.