Op de wereld leven ongeveer 7,5 miljard mensen. Al deze mensen gebruiken per jaar 4,5 pennen. Dit zijn per jaar zo’n 30 miljard pennen in totaal. Dat is echt heel veel!

Iedere seconde worden er over heel de wereld zo’n 125 pennen gekocht en verkocht. De meeste pennen worden gebruikt om als cadeau weg te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, giveaway of gewoon als presentje. En natuurlijk voor eigen gebruik.

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende pennen. Zo zit er voor elke gelegenheid of beurs een mooi pen tussen voor al uw relaties. Pennen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Een groot voordeel van een pen als relatiegeschenk is dat uw naam lang in zicht blijft bij uw klanten.

Bedenk bij het aanschaffen van een pen goed aan wat je ermee wilt schrijven. Een luxe brief of een sollicitatie. Of is het gewoon om aantekeningen mee te maken? Er is voor elke gelegenheid een andere pen geschikt. We hebben pennen van plastic, metaal en van papier/karton.

Uw logo kan op verschillende manieren op het artikel geplaatst en gedrukt worden. https://www.relatiegeschenken.nl/relatiegeschenken-bedrukken lees hier meer over onze bedrukkingstechnieken. Wij adviseren u graag over welke methode het beste is voor op uw product.

Op een vulpen kun je niet te hard drukken. Hierdoor lijkt uw handschrift een beetje verfijnd. Met een vulpen moet je de tijd nemen om iets op te schrijven. Alleen zo zal het mooi en fijn eruitzien. Met een balpen kan je overigens wel hard drukken. Door het balletje wat in de pen zit rolt de inkt over je blaadje heen. 

De balpennen in ons assortiment zijn nog altijd een van onze klassiekers in de categorie ‘Kantoor & Computer’. Zo is de balpen een van onze meest verkochte relatiegeschenken. Wij hebben ook luxe pennen die u kunt laten bedrukken of laten graveren. Ook de vulpen is dan nog steeds een gewild relatiegeschenk. Ook beschikt onze voorraad pennen over een geschenkset. Deze is leuk om weg te geven of inzetbaar als giveaway! 

 

Hieronder vindt u een aantal mooie voorbeelden:

https://www.relatiegeschenken.nl/whiteswan-abs-pen-draaimechanisme-40003964.html#!pd Whiteswan abs pen met draaimechanisme.

 

https://www.relatiegeschenken.nl/graduate-vulpen.html#!pd waterman graduate vulpen.

 

https://www.relatiegeschenken.nl/balpen-eco-leaf.html#!pd eco leaf balpen.

 

Bent u er al achter welke soort pen geschikt is voor u en uw relaties? Heeft u nog wat extra, persoonlijk advies nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte USB-stick. Bellen kan naar 0348 – 711111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.