Opvallen tijdens Pasen.

Het belangrijkste feest voor het christendom komt er weer aan: Pasen. In de tijd van Pasen zult u vast en zeker veel geel tegen komen. De narcissen en de krokussen zijn geel, maar ook de dooier van het ei is geel. Net als de kuikentjes. Dit is allemaal nieuw leven! Pasen is een prachtige gelegenheid om uw relaties ook weer een nieuw leven in te blazen. Zij zullen dit heus waarderen. Pasen is het feest van samenkomen en nieuw leven, daarom gaan wij voor u de leukste paasgeschenken bij elkaar zoeken!

Dit grappige weggevertje zal je niet vaak meer tegenkomen. Tegenwoordig gebruikt iedereen zijn smartphone om een wekker aan te zetten. Voor tijdens Pasen komt deze kookwekker je waarschijnlijk wel van pas. Zodra u de broodjes opwarmt in de oven, kunt u samen met de familie gezellig bijkletsen. Dit doe je natuurlijk niet met je telefoon op schoot. Dit is het moment dat je de kookwekker erbij zet. Kinderen kunnen goed zien hoe lang het nog duurt voordat de broodjes klaar zijn en hij is van ver weg al te horen. Ook kunt u het ei nog laten bedrukken met uw logo of tekst. Praktisch en leuk! 

Hoe lekker is een zelf geperst glas sinaasappelsap? Precies, onweerstaanbaar lekker. Met deze mooie fruitpers wordt het sap wat u uit het fruit haalt veilig opgevangen. Het komt meteen in de schenkkan terecht. Zo verspil je geen vitaminen!! De verstelbare persen zorgen ervoor dat u bent voorzien van een pers voor elk formaat fruit. Iedereen kan zijn eigen glaasje inschenken en lekker opdrinken. Op de schenkkan is genoeg ruimte voor uw bedrijfslogo!

Dit leuke kleed zal u vast goed van pas komen deze tijd. Het kleed heeft een mooie print en is er in verschillende kleuren! Lekker als u met het gezin deze Pasen wilt picknicken in het park is dit de ideale oplossing als u niet in het prikkelende gras wilt zitten. Ook lekker om onder te zitten nu het s ’avonds langer licht is buiten, maar nog niet zo warm. Geniet ervan!

Dit lieve geurkaarsje is een favoriete van ons. Sfeervol, klein, en met een lekkere geur. De kaars zit in een blikje met de vorm van een hartje. Ze staan leuk op de paasbrunchtafel of in het dressoir. Doe wel voorzichtig, want het blijft vuur ;). Op het dekseltje kunnen wij uw logo bedrukken naar uw wensen.

De vogeltjes die in deze tijd rondvliegen hebben een zware tijd achter de rug. De winter is voorbij, maar de lente komt eraan! Dit grappige vogelhuisje kunt u zelf in elkaar knutselen. Dit huisje bestaat namelijk uit losse onderdelen die u zelf in elkaar moet zetten. Leuk om te versieren met vogelvoer of stickers. Een uitdaging om met kinderen te doen. Het huisje word geleverd met verf en een kwastje. Wij kunnen ook uw bedrijfslogo of een zelfgekozen tekst op het bouwpakket aanbrengen. Laat de vogeltjes maar komen deze lente, want bij u in de tuin is genoeg onderdak!

Laten we hopen dat komende Pasen de zon een beetje schijnt. Als we geluk hebben komt dit geschenk heel goed van pas. Deze fijne parasol is beschikbaar in verschillende kleuren. Op deze manier zit er altijd een kleur tussen die mooi past bij uw logo of tekst die u graag op de parasol wilt laten bedrukken. Ook ideaal om deze parasol mee te nemen naar het strand in de zomer die binnenkort weer voor ons op de stoep staat. :) 

Na het schrijven van dit blog hebben wij opeens heel veel zin om een zak paaseitjes open te maken. Mocht u nog vragen hebben over de producten na het lezen van dit blog, twijfel dan niet om ons te bellen. ( 0348–711111 ) Mailen kan ook altijd naar info@relatiegeschenken.nl.

Fijn paasfeest allemaal!! 

“If you see a rabbit laying little brown eggs, don’t eat them! They are not chocolate!!”