Hoera! Onze koning is alweer bijna jarig. Koningsdag is een groot feest in heel Nederland. Door heel het land zijn op deze dag leuke dingen te doen en te zien. Op 27 april vliegen de koningsdag ambassadeurs door het land om op te treden en zijn er aardig veel festivals aan de gang. De mensen dragen oranje shirtjes, hebben oranje hoeden op en hebben de Nederlandse vlag op hun gezicht geschminkt.

Met koningsdag zijn veel kinderen met mooi weer de hele dag buiten. Als de zon schijnt is het altijd fijn om een beetje beschermt te zijn tegen warmte kwaaltjes. Met deze hippe zonnebril krijgen de kinderen minder last van de zon. Komt altijd goed van pas. Wanneer u besluit dat u nog een bedrukking op de brillen wilt, kan dat natuurlijk ook! Op de zijkanten van de bril is hiervoor genoeg ruimte.

Heel Nederland staat met koningsdag op zijn kop. Iedereen laat zien hoeveel wij van ons kikkerlandje houden en dat we dankbaar zijn voor onze koning. Met dit leuke schmink artikel ziet iedereen om u heen dat u van Nederland houdt. Laat uw logo of persoonlijke tekst op het omhulsel bedrukken en laat iedereen tijdens het festival uw logo zien. Er is dan geen ontkomen meer aan!!

Helaas is er ook een kans dat het iets kouder zal zijn met koningsdag. Gelukkig hebben wij dit artikel voor u in ons assortiment: een Holland sjaal!! Deze sjaal is gekleurd met de Nederlandse vlag. Laat door ons uw logo op de sjaal toevoegen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Lekker snacken geblazen tijdens koningsdag is niet verkeerd. Een patatje of een lekkere stroopwafel? Met dit bakje stroopwafels maakt u al uw vrienden en familie blij. Er zitten er 8 in een doosje. Precies goed. Het bakje is mooi te bedrukken met uw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. Onze medewerkers helpen u graag met het creëren van het perfecte geschenk.

Deze grappig pet is niet alleen handig tegen de zon, maar is ook nog een functioneel als flesopener. Als je net op een festival staat en ze vergeten je flesje frisdrank of bier open te maken, wat moet je dan? Gelukkig heb je dan deze pet in je beschikking en kun je met de handige flessenopener alsnog je flesje openen!! We kunnen voor u een mooie bedrukking op de pet plaatsen, zodat niemand uw logo op deze dag kunt negeren. 

We wensen jullie allemaal heel veel plezier op deze feestelijke dag! Mocht u nog vragen hebben over een artikel uit dit blog of toch liever een ander artikel willen bestellen bij ons? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies! Bellen kan naar 0348-711111 en mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

‘Just smile and wave. Happy kingsday!’