3 keer powerbanks voor al uw relaties.

 Voor veel mensen is deze tijd van het jaar een grote opluchting. Het zonnetje begint weer te schijnen en veel mensen zijn te vinden op het terras. Wij geven ze groot gelijk.

Online vliegen de mooie foto’s om je oren. Iedereen wilt die perfecte foto voor zijn/haar Instagram of Facebook. Maar wat doe jij als opeens je smartphone uitvalt, terwijl je net dé perfecte hoek gevonden hebt voor de foto? Er treurig bij neer gaan zitten is geen optie. Gelukkig hebben wij voor u de juiste oplossing. De powerbank.

Een powerbank is een externe batterij voor je mobiele apparaten.Wat een uitvinding. Nooit meer een lege smartphone op het verkeerde moment. De powerbank zelf moet ook opgeladen worden, dit doe je met het snoertje wat bij de powerbank wordt geleverd. Het is simpel weg een draagbaarstopcontact.

Wij zetten voor u de leukste en meest praktische powerbanks op een rijtje!

 

Bamboe powerbank 123676

Deze bamboe powerbank heeft een capaciteit van 5000 mAh. De powerbank heeft een dubbele uitgang 5V/1A. Handige LED indicatoren tonen het resterende energie-niveau. De oplaadkabel van USB naar micro USB zit erbij inbegrepen. De powerbank wordt geleverd in een geschenkverpakking en is gemaakt van bamboe. Fijn om mee te nemen.

Tankstation powerbank LT91024

Speciaal ontworpen voor het opladen van uw mobiele apparaten. Wij kunnen deze zeer krachtige powerbank bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam. Ideaal promotiemateriaal. De powerbank heeft de uitstraling van een tankstation. De oplader is bestelbaar in verschillende kleuren. Dit grappige apparaatje zal je niet snel kwijtraken in de sneeuw. Het tankstation is bij ons te bestellen in verschillende, leuke kleuren. Zo maak je jouw powerbank uniek en speciaal voor jou!!

Transparante powerbank LT91029

Deze powerbank in diverse kleuren leverbaar. Wij kunnen deze powerbank bedrukken met uw logo. Een zeer gewilde attentie om uw bedrijf en uw merknaam mee te promoten.  De powerbank is van een ideaal formaat. Makkelijk mee te nemen en fijn te gebruiken. Gaat lang mee in oplaadtijd.

 

Het verschil tussen een 2000 mAh en een 5000 mAh is hoeveel je je smartphone ermee kunt opladen. Met een 2000 mAh powerbank zou je er vanuit kunnen gaan dat je je telefoon 1 keer helemaal op kunt laden. Daarna zal je de powerbank weer op moeten laden. Bij een 5000 mAh kun je je smartphone iets minder dan 2 keer opladen. Die gaat dus langer mee.

 Zo, dit waren ze dan. 3 keer leuke powerbanks voor al uw relaties. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers die van 8.30 tot 17.00 uur voor u klaar zullen staan. In de chat op de website, via de mail of telefonisch. Zij helpen u graag.