Het laatste relatiegeschenken nieuws!

 1. Top 10 Relatiegeschenken

  Relatiegeschenken Top 10

  Benieuwd naar de top 10 relatiegeschenken? Benieuwd naar de meest populaire relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken? We zetten de top 10 voor u op een rij, uiteraard heeft u binnen de diverse categorieën de keuze uit verschillende kleuren.

  Lees meer »
 2. Zijn relatiegeschenken aftrekbaar voor de BTW?

  Relatiegeschenken aftrekbaar voor de BTW?

  Regelmatig krijgen we de vraag of relatiegeschenken BTW aftrekbaar zijn. Op internet vind je een scala aan antwoorden die niet altijd wijzer maken. Als u op zoek bent naar een snel antwoord zonder de hele blog te lezen dan volstaat grofweg het volgende advies.

  Lees meer »
 3. 10-redenen-om-relatiegeschenken-te-geven

  10-redenen-om-relatiegeschenken-te-geven

  Waarom een relatiegeschenk geven? Het lijkt een nogal triviale vraag, maar toch blijken veel bedrijven deze vraag te hebben. Wat is de nut en noodzaak van het geven van een relatiegeschenk? Ik doe toch al genoeg aan PR en Marketing? Bottomline komt het erop neer dat het relatiegeschenken een belangrijk psychologisch mechanisme in werking stellen waardoor u uw omzet kunt verhogen. Deze en nog negen andere redenen worden hieronder nader toegelicht.

  Lees meer »
 4. Mokken bedrukken

  Mokken bedrukken

  Een kopje koffie op zijn tijd is nooit verkeerd. Een mok die jouw koffie of thee dan goed warm houdt is dan ook wel gewenst. Wij hebben voor u een groot aanbod mokken die wij voor u kunnen laten bedrukken. Tussen al deze mokken hebben wij er heus een tussen zitten die u mooi vindt en die u bevalt. Wij helpen u graag.

  Lees meer »