Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bedrukte badges bestellen

Onder de naam Mister Badge introduceerde het bedrijf Badge in 1977 de badges in Nederland. Vanuit de Badge fabriek in Woerden zijn reeds meer dan 100 miljoen bedrukte badges geproduceerd. Het assortiment van Mister Badge bestaat onder andere uit: naam badges, aluminium badges, badge etuis, gravoply badges, pas badges, venster badges, congres badges, textiel badges en geborduurde badges. Mister Badge biedt naast badges ook andere diverse accessoires in zijn assortiment aan zoals: plastic polsbandjes, pins, consumptiemuntjes, winkelwagenmuntjes en neklinten of lanyards. Al deze producten kunnen voorzien worden van een bedrukking. De producten van Badge zijn voor alle gelegenheden inzetbaar: beurzen, congressen, seminars, feesten & partijen... alle badges en accessoires komen van Mister Badge!

Geinteresseerd in de geschiedenis van Mister Badge (in 2000 omgedoopt tot Badge Promotions B.V.)? Klik dan op bijgaand promotie filmpje welke in 1982 voor de Nederlandse en Duitse markt werd geproduceerd. Maak daarna gelijk een keuze uit de grote selectie badges.

Iets niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een oplossing op maat. U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken: 0348-711 111 of per e-mail: info@relatiegeschenken.nl.